Telefon: +36-28/816-817
Fax: +36-28/414-859
E-mail: info@ekhotel.hu
Honlap: www.ekhotel.hu
Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa Gy. út 2.

 

Ezüst kupolája messziről feltűnik a város főterén álló, szecessziós stílusban épült egykori községháza épületének, melyben a háromcsillagos Erzsébet Királyné Szálloda 2008 tavasza óta fogad vendégeket. Mindössze 5 perc gyalogsétára a Gödöllői Királyi Kastélytól, 62 légkondicionált, standard és superior kategóriájú szoba és rendezvénytermek állnak az egyéni és csoportos vendégek, üzleti utazók és tranzit-utasok rendelkezésére. A szálloda egyedi adottsága a hatalmas bálterem, mely berendezésétől függően ideális konferencia- és rendezvényteremként, esküvők elegáns helyszíne, családi események, találkozók hangulatos színhelye lehet. A szálloda földszintjén található Erzsébet Királyné Étteremben bőséges büfé-asztalról választható a reggeli.
Az aktív pihenést előnyben részesítők számára a szálloda földszintjén újonnan kialakított Relaxációs Sziget nyújt kikapcsolódási lehetőséget. Az edzőteremben fitnesz gépek állnak a vendégek rendelkezésre. Ezen kívül finn és infraszauna, valamint egy 6 fős jacuzzi biztosítja a testedzés utáni kikapcsolódást.
A vendégkönyv tanúsága szerint a szálloda barátságos légköre, a személyzet kedvessége okán nem egy vendég választotta többnapos tartózkodásra Gödöllő kisvárosi hangulatát a főváros lüktető zsibongása helyett.

Bővebb információ, szállásfoglalás:  www.ekhotel.hu