2014. november 1. , 09:42
Köszöntjük Marianna nevű kedves olvasóinkat!

Önkormányzati hírek

„Tisztelt Gödöllőiek!
Az Európai Unió által 100%-ban támogatott „Gödöllő Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a hatékonyságnövelés és költségcsökkentés szempontjainak figyelembe vételével” nevű ÁROP-3.A.2.-2013-2013-0034 azonosító számú pályázat keretében önkormányzatunk és  a CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt., a  kutatási projekt szakmai irányítója lakossági kérdőíves kutatás során vizsgálja a közszolgáltatásokkal való elégedettséget, a lakossági véleményeket és javaslatokat, melyek kiindulási alapjai lehetnek az elkövetkező évek tervezési folyamatainak.
Kérem Önt, hogy a  levelem alján található link segítségével nyissa meg az on-line kérdőívet, melyet a programba bevont közigazgatási tanácsadónk, állított össze munkatársainkkal közösen, és a kérdőív kitöltésével járuljon hozzá tervezési folyamataink sikerességéhez.
A kérdőív kitöltése önkéntes és név nélküli, a kérdések egyszerűek az adott közszolgáltatást szükséges 1-6-ig egy skálán értékelni és esetleges rövid fejlesztési javaslataikat megfogalmazni.”

Dr. Nánási Éva,
címzetes főjegyző

Keresés:   
2011.02.24 09:34
Czeglédi Ingrid vezeti márciustól az Egyesített Szociális Intézményt
Nyomtatható verzió

A képviselő-testület egyhangúlag Czeglédi Ingridet, a jelenlegi főnővért bízta meg március 1-jétől ötéves időtartamra az Egyesített Szociális Intézmény vezetésével. A vezetői állás meghirdetéséről Ipacs Piroska nyugdíjba vonulása miatt novemberben döntöttek.

A pályázati felhívásra hat pályázat érkezett be, melyek a törvényi előírásoknak megfeleltek.
A vezetői pályázatok véleményezésére létrehozott ad-hoc bizottság valamennyi pályázót személyesen meghallgatott és egyhangúan Czeglédi Ingridet jelölték alkalmasnak a meghirdetett vezetői álláshely betöltésére. Kiemelték, hogy nagyon fontos a bizalom, a jó kapcsolat az intézmény dolgozóival, az ott élőkkel. Pályázatában oly módon vázolta fel elképzeléseit, amely a realitást tükrözi, a meglévő feltételekkel számol.


Látogatottság: 1880
Keresés
Ügyeletek