2015. július 1. , 13:55
Köszöntjük Tihamér, Annamária nevű kedves olvasóinkat!

Önkormányzati hírek

GÖDÖLLŐ FÁJA 2015 SZAVAZÁSGödöllő Város Önkormányzata pályázatot hirdetett a „Gödöllő Fája 2015” cím elnyerésére.
Az előzsűrizést követően a képen bemutatott pályázatok közül a lakosság szavazatai döntenek arról, hogy melyik nyerje el a „Gödöllő Fája 2015” címet.
A nyertest nevezik a magyarországi Év Fája 2016 versenyre. A fő cél, hogy felhívjuk a lakosság figyelmét környezetük szépségének megtalálására, a zöldfelület, köztük a fák szerepének fontosságára.
A javaslatokat elküldheti: postai úton a Polgármesteri Hivatal, Polgármesteri Kabinetre, Kiss Zsuzsanna részére levélben (2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.), illetve a kiss.zsuzsanna@godollo.hu e-mail címre, és személyesen is beadhatja be Városháza portájára.
Beküldési határidő: 2015. július 6.


Keresés:   
2011.02.24 09:34
Czeglédi Ingrid vezeti márciustól az Egyesített Szociális Intézményt
Nyomtatható verzió

A képviselő-testület egyhangúlag Czeglédi Ingridet, a jelenlegi főnővért bízta meg március 1-jétől ötéves időtartamra az Egyesített Szociális Intézmény vezetésével. A vezetői állás meghirdetéséről Ipacs Piroska nyugdíjba vonulása miatt novemberben döntöttek.

A pályázati felhívásra hat pályázat érkezett be, melyek a törvényi előírásoknak megfeleltek.
A vezetői pályázatok véleményezésére létrehozott ad-hoc bizottság valamennyi pályázót személyesen meghallgatott és egyhangúan Czeglédi Ingridet jelölték alkalmasnak a meghirdetett vezetői álláshely betöltésére. Kiemelték, hogy nagyon fontos a bizalom, a jó kapcsolat az intézmény dolgozóival, az ott élőkkel. Pályázatában oly módon vázolta fel elképzeléseit, amely a realitást tükrözi, a meglévő feltételekkel számol.


Látogatottság: 2107
Keresés
Időjárás

az

előrejelzése Gödöllőre


Ügyeletek