2014. október 21. , 12:18
Köszöntjük Orsolya nevű kedves olvasóinkat!

Önkormányzati hírek

Gödöllő, a város, aminek szíve van - imázsfilm, a Rokkka együttes Hagyomány című dalára
Felhívás!
Az 1956-os Forradalom és szabadságharc, valamint a Magyar Köztársaság kikiáltásának évfordulója alkalmából koszorúzást tartunk 2014. október 22-én 17.30 órakor a Szent István Egyetem Tanárképző Intézetének parkjában. (2100 Gödöllő, Szabadság út 9.)  Az ünnepségre szeretettel várjuk Önt és családtagjait.
Kérjük koszorúzási szándékukat szíveskedjenek jelezni legkésőbb 2014. október 21-ig (kedd) 12 óráig a Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft. titkárságán a 70/376-6544-es telefonszámon Tábikné Surman Szilviánál, hétköznap 9-16 óra között.
Kérjük, szíveskedjenek a koszorúkat 16.00 óráig a helyszínre eljuttatni.
Megértésüket köszönjük!


Keresés:   
2011.02.24 09:34
Czeglédi Ingrid vezeti márciustól az Egyesített Szociális Intézményt
Nyomtatható verzió

A képviselő-testület egyhangúlag Czeglédi Ingridet, a jelenlegi főnővért bízta meg március 1-jétől ötéves időtartamra az Egyesített Szociális Intézmény vezetésével. A vezetői állás meghirdetéséről Ipacs Piroska nyugdíjba vonulása miatt novemberben döntöttek.

A pályázati felhívásra hat pályázat érkezett be, melyek a törvényi előírásoknak megfeleltek.
A vezetői pályázatok véleményezésére létrehozott ad-hoc bizottság valamennyi pályázót személyesen meghallgatott és egyhangúan Czeglédi Ingridet jelölték alkalmasnak a meghirdetett vezetői álláshely betöltésére. Kiemelték, hogy nagyon fontos a bizalom, a jó kapcsolat az intézmény dolgozóival, az ott élőkkel. Pályázatában oly módon vázolta fel elképzeléseit, amely a realitást tükrözi, a meglévő feltételekkel számol.


Látogatottság: 1873
Keresés
Ügyeletek