2015. március 3. , 19:43
Köszöntjük Kornélia nevű kedves olvasóinkat!

Önkormányzati hírek

Keresés:   
2015.03.03.
Gödöllő Város Önkormányzata pályázatot ír ki a város közéleti, kulturális egyesületei, egyesületszerűen működő közösségei, egyéb civil szervezetei támogatására. Bővebben
2015.03.02.
Három gödöllői labdarúgó csapat versenyez hétről-hétre a különböző megyei bajnokságokban. A megyei I. osztály küzdelmeinek résztvevője a Gödöllői SK, a megyei II. osztály északi-csoportjában szerepel a Gödöllői EAC, míg a megyei III. osztály közép-csoportjában vitézkedik a Gödöllői SK II. számú csapata.
A gödöllői csapatok tavaszi, hazai menetrendjét ezúton tesszük közzé: Bővebben
2015.03.02.
A Köztársasági Elnök, az Országos Bírósági Hivatal elnökének előterjesztésére, a bírósági ülnökök általános választását 2015. március 7. és 2015. április 30. napja közé eső időtartamra tűzte ki (98/2015. (II. 11.) KE. határozat).
Bővebben
2015.02.28.
Ha a közönségen múlik, a Gödöllői Városi Fúvószenekar szó szerint átvezeti a közönséget a tavaszba a szombat esti tavaszköszöntő hangversenyen, hiszen mindössze öt órával a naptári tavasz kezdete előtt indult a kétrészes koncert a Művészetek Házában, majd szűnni nem akaró tapssal ért véget. Az eseményen adta át a Magyar Fúvószenei és Mazsorett Szövetség által a zenekarnak adományozott Nívódíjat Ella Attila karmesternek a szövetség képviseletében dr. Friedrich András.
Bővebben
2015.02.27.
 Február 27-én a városháza első emeleti folyosógalériáján nyílt meg a Csodás Lovak, Lovas Csodák c. vándorkiállítás – a Biatorbágyi Fotóklub jóvoltából. Bővebben
2015.02.27.

Március elsejétől államtitkári rangban dr. Gyuricza Csaba lesz az elnöke a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnak.

Bővebben
2015.02.27.
Meghívó Gödöllő Város Képviselő-testülete március 5-én 8 órakor tartandó ülésére
Az ülés helye: Városháza I. emeleti tanácskozó terme


Bővebben
2015.02.27.
A magyar államhoz került a gödöllői Grassalkovich-kastély kápolnája. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV), a Gödöllői Római Katolikus Egyházközség és a Váci Egyházmegye között lezajlott tranzakció célja, hogy a kápolna kiemelt műemlékként, állami segítséggel épülhessen újjá – tájékoztatta az MTI-t pénteken az MNV közleményben.
Bővebben
2015.02.27.
A Művészetek Háza tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy 2015. március 5-én rendezvény miatt 8.00 - 15.30 között lezárják a Művészetek Háza parkolójának egy részét, így ez idő alatt mintegy 50 parkolóhellyel kevesebb áll majd a lakosság rendelkezésére.

Bővebben
2015.02.27.
Idén a gödöllői kutyatartók az ebek veszettség elleni kötelező védőoltását a városi állatorvosi rendelőkben az alábbi időpontokban kedvezményes áron adathatják be:

Bővebben
2015.02.26.
Magyarország szinte már most készen áll egy nyári Universiade megrendezésére Adam Roczek, az Európai Egyetemi Sportszövetség (EUSA) elnöke szerint, aki örömét fejezte ki, amiért az ország komolyan fontolgatja a 2024-es olimpiai pályázat benyújtását. A lengyel sportvezető a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) meghívására érkezett Magyarországra. Csütörtökön részt vett a MEFS budapesti közgyűlésén, pénteken pedig ellátogat Gödöllőre, az idei egyetemi hetes rögbi Eb helyszínére, illetve Miskolcra, ahol az egyetemisták és főiskolások tájfutó-, illetve kosárlabda-Eb-je lesz majd.
Bővebben
2015.02.26.
A Magyar Nemzeti Bank és a Széchenyi Hitelszövetség lakossági fórumot rendez a gödöllői városházán, amin a devizahitelekkel kapcsolatos kérdéseikre kaphatnak válaszokat az érdeklődők.
Bővebben
2015.02.26.
Rendhagyó módon nem a múlt évi visszatekintéssel, hanem egy múlt heti esemény felelevenítésével kezdődött a Gödöllői Rendőrkapitányság évértékelője. A február 26-ai rendezvényen dr. Bozsó Zoltán rendőr dandártábornok, a Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője ismertette azt a február 18-án történt esetet, amelynek során Szilágyi Péter rendőr törzsőrmester és Derzsi Norbert rendőr törzsőrmester egy Ikladon kigyulladt családi házból saját életüket is kockára téve mentettek ki egy magatehetetlen férfit.
Bővebben
2015.02.25.
Dr. Michéli Erika, a Szent István Egyetem Talajtani és Agrokémiai Tanszékének professzora – két egykori premontrei diák édesanyja - tartott ma előadást a Premontrei Szent Norbert Gimnáziumban a középiskola tanulói számára a Meet the scientist program keretében. A résztvevőket Pecze Dániel alpolgármester is köszöntötte.
Bővebben
2015.02.25.
A Pest Megyei Flór Ferenc Kórház tájékoztatása szerint február 18-val megkezdődött a kórház előtti parkoló felújítása, átalakítása. A kivitelezés befejezését követően, várhatóan április 2-től fizető parkoló létesül.
Bővebben
2015.02.24.
Az önkormányzatok egészségügyi ellátásban betöltött szerepéről, feladatairól és felelősségéről beszélt előadásában Gémesi György, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) elnöke az Önkormányzati Egészségügyi Napok téli szimpóziumán, február 24-én, Budapesten, ahol elsősorban az egészségügyi ellátórendszer átalakítása során megtett és tervezett intézkedések várható hatásai, mellékhatásai kerültek terítékre.
Bővebben
2015.02.24.
Idén február 26. és március 1. között rendezik meg Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléjét, az Utazás 2015 kiállítást, ahol a látogatók 20 ezer négyzetméteren, több mint 250 kiállító ajánlataiból válogathatnak. A rendezvényen idén is képviselteti magát Gödöllő.
Bővebben
2015.02.20.
A Magyar Önkormányzatok Szövetsége (MÖSZ) február 20-án, Gödöllőn megtartotta az önkormányzati választások utáni első tisztújító küldöttgyűlését, amelyen Gémesi György elnök beszámolt a szövetség elmúlt négy év során végzett munkájáról, majd a megyei küldöttek megválasztották a következő ötéves ciklusra a MÖSZ elnökségét és felügyelő bizottságának tagjait. A MÖSZ-t a következő öt évben is Gémesi György elnök vezeti.
Bővebben
2015.02.19.
Gémesi Csanád egyéniben, Kaptur Éva csapatban lett a legjobb, megosztott edzői díj. Február 19-én, a Művészetek Házában adták át a 2014. év városi sportdíjait a gödöllői sportolóknak, edzőknek, valamint a város sportjáért kiemelkedően dolgozó vezetőknek.
Bővebben
2015.02.18.
Ha igazak az előrejelzések, lassan búcsút vehetünk a téltől. A VÜSZI munkatársai is már a tavaszi munkákra, a városi zöldfelületek rendbetételére koncentrálnak, valamint megkezdték a fagyöngymentesítés idei munkálatait.
Bővebben
2015.02.18.
A magyar világzene zászlóshajója a Cimbaliband a böjti időszakban sem pihen! Március 7-8-án a gödöllői régióban találkozhatnak az érdeklődők Unger Balázs cimbalmos bandájával az immár hagyományossá vált Nemzetközi Nőnap alkalmából rendezett előadáson, ahol a gödöllői művészeti csoportok közül a Cimbaliband is fellép. A két napon át megrendezett nyolc előadásra az ország számos pontjáról érkezik a javarészt hölgyekből álló közönség, mely várhatóan megközelíti a 2500 főt. A Cimbaliband romantikus és vidám dalokkal egyaránt készül a népszerű előadássorozatra!
Bővebben
2015.02.17.
Kritikus betegségek elleni innovatív és generikus gyógyszerkészítményeket fejleszt a Teva Gyógyszergyár Zrt. debreceni és gödöllői gyártóhelyein, adja hírül a figyelo.hu. Részletek itt olvashatók Bővebben
2015.02.17.
Popova Aleszja Kossuth-díjas balettművész volt az Őszikék Nyugdíjas Klub vendége február 17-én. A Gödöllői Városi Könyvtárban megtartott találkozón a Magyar Állami Operaház príma balerinája gyermekkoráról, családjáról a művészpálya szépségeiről és nehézségeiről egyaránt beszélt. Bővebben
2015.02.16.
A készenléti rendőr szabadidejében is azonnal a Gödöllőn eltünt idős férfi keresésére indult Fickó nevű kutyájával.


Bővebben
2015.02.16.
Delegáció miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2015. február 17-én Budapest több kerületében, ami az M3-as bevezető szakaszát és az M0-ás autóutat is érinti. Bővebb, térképes információ itt olvasható
Bővebben
  1 / 153 oldal  
Keresés
Ügyeletek