2014. november 1. , 01:02
Köszöntjük Marianna nevű kedves olvasóinkat!

Önkormányzati hírek

„Tisztelt Gödöllőiek!
Az Európai Unió által 100%-ban támogatott „Gödöllő Város Önkormányzat szervezetfejlesztése a hatékonyságnövelés és költségcsökkentés szempontjainak figyelembe vételével” nevű ÁROP-3.A.2.-2013-2013-0034 azonosító számú pályázat keretében önkormányzatunk és  a CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt., a  kutatási projekt szakmai irányítója lakossági kérdőíves kutatás során vizsgálja a közszolgáltatásokkal való elégedettséget, a lakossági véleményeket és javaslatokat, melyek kiindulási alapjai lehetnek az elkövetkező évek tervezési folyamatainak.
Kérem Önt, hogy a  levelem alján található link segítségével nyissa meg az on-line kérdőívet, melyet a programba bevont közigazgatási tanácsadónk, állított össze munkatársainkkal közösen, és a kérdőív kitöltésével járuljon hozzá tervezési folyamataink sikerességéhez.
A kérdőív kitöltése önkéntes és név nélküli, a kérdések egyszerűek az adott közszolgáltatást szükséges 1-6-ig egy skálán értékelni és esetleges rövid fejlesztési javaslataikat megfogalmazni.”

Dr. Nánási Éva,
címzetes főjegyző

Keresés:   
2010.09.01 16:06
Főtér projekt: zajlik a kivitelezés
Nyomtatható verzió

Bár a kora őszies, napsütéses idő véget ért, az elmúlt hetekben jól haladtak a főtér kivitelezési munkái. Csaknem mindenütt befejeződtek a felszín alatti építések, így folyamatosan nő a burkolt felületek nagysága. A tervek szerint a héten már a növények beültetése is megkezdődik.



Véget értek a csatornázási, a vízmű és az elektromos munkák, s befejeződött a vákuum-kutas talajvízszint süllyesztés is. Az elektromos munkálatok most a látványosabb szakaszba érkeznek: a kandeláber betonlapok behelyezését követően megkezdődik az oszlopok leszállítása, és a térburkolatba süllyesztett lámpák elhelyezését is megkezdik.
A héten folytatódnak az út- és burkolatépítések, ezeket továbbra is a polgármesteri hivatal előtt részen, a Coop Áruház körüli területen, a Sulyán cukrászda és az Erzsébet királyné Szálloda körül, valamint a II. sz. rendelő környezetében és a Gábor Áron utcában végzik. A Petőfi Sándor utca aszfaltozását november 28-ára tervezik, akkortól lehet ismét igénybe venni a jelenleg még felbontott parkolókat, s addig marad a félpályás útlezárás is.
A látszóbeton kazettákat is feltöltötték, a szép egyenletes termőföldbe e héttől kezdik beültetni a növényeket. Így a kertészeti munkákban elkezdődik az új fák és cserjék telepítése folyamatosan minden olyan területen, ahol az építkezés ezt lehetővé teszi. Információink szerint az első szakaszban a kialakított egybefüggő zöldterületekbe, a Coop mögötti parkba ültetik be a növényeket.
Az új főteret 150 db konténeres lombhullató fa, 46 db konténeres fenyőféle, 258 db cserje méretű kúszófenyő, 757 db magas cserje, 3142 db alacsony cserje, 463 db évelő és 2512
m2 gyepesített terület szépíti majd.
A kivitelezési munkák nagy erőkkel folynak annak érdekében, hogy decemberben megtörténhessen a főtér ünnepélyes átadása.
A kivitelezés menetéről naprakész információkat kaphatnak az érdeklődők a www.godollofoter.hu honlapon.



Látogatottság: 2880
Keresés
Ügyeletek