A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. az adatbázisában szereplő ügyfelei részére megküldte a tavalyi év negyedik negyedéves (2019Q4) számlák mellett a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételére jogosító, 2020-as évre érvényes matricákat.

A matrica felhelyezésének menetéről tájékoztatták ügyfeleiket. A hulladéktárolók, edények, konténerek megjelölésére egy hónap türelmi időt hagytak, amely február végével lejárt.

A Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. Gödöllőn 2020. március 2. napjával megkezdte annak ellenőrzését, hogy a gyűjtőedényeket ellátták-e matricával az ügyfelek, azaz jogosultak-e a szolgáltatás igénybevételére.

Munkatársaik a  még jelöletlen edények tulajdonosait figyelmeztető matrica felragasztásával tájékoztatják, hogy amennyiben az illető rendelkezik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás igénybevételére jogosító 2020. évre érvényes matricával, azt ragassza ki. Amennyiben azért nem tette ezt meg, mert nem kapott matricát, holott jogosult lenne arra, vegye fel a kapcsolatot a cég ügyfélszolgálatával!

Zöld Híd végleges matrica 1. ellenőrzés