Mi a „MOSOLYLÓ”? Azok a gyönyörű vesszőparipák, amiket Kő Boldizsár Mese Terek faragott és festett csak nekünk. A „MOSOLYLÓ” egy új adománygyűjtő projektünk, egy óriás társasjáték vesszőparipákkal, mely során a játékosok akadályokba ütközhetnek, különleges mezőkre léphetnek és vicces feladatokat kell megoldaniuk. Lehetőség lesz részt venni a játékban versenyzőként, valamint nézőként fogadni is lehet a nyertes versenyzőre. A játék sok izgalmat és remek nyereményeket ígér a szerencsés játékosoknak.
A játékot 2019-ben utaztatnánk az ország több pontjára, idén a projekt első állomása: Gödöllői Királyi Kastély Lovarda, 2018.11.30 és 2018.12.28 délután.
Egy nagy jótékonysági családi délutánra invitálunk mindenkit!
Programok:
óriás társasjáték csodaszép vesszőparipákkal, játssz hírességek ellen, zsákbamacska, tombola, kézművesség, arcfestés, móka és kacagás
Várunk szeretettel minden játékos kedvű családot! Játsszunk együtt,tegyünk jót együtt!
A jótékonysági nap során befolyt összeg a Mosolygó Kórház Alapítvány kórházi programját támogatja: Alapítványunk fő célja a kórházban fekvő gyermekek felvidítása, kreatív szórakoztatása többek között zenében, bűvészkedésben, bábozásban, kézművességben jártas önkénteseink által, akik heti rendszerességgel látogatják a kórházban fekvő kis betegeket. A foglalkozások célja a gyermekek gyorsabb felépülése.
Hiszünk abban, hogy „A jókedv gyógyít.”