Székhely: 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7. | Telefonszám: +36-28/529-100; +36-28/529-180 | E-mail cím: pmh@godollo.hu. | fb.com/godollovaros | Gödöllő Városi Net Tv | Gödöllői Szolgálat

ujfooldal

Új honlapon a gödöllői önkormányzat

Gyorsabb és „képesebb” kíván lenni Gödöllő Város Önkormányzatának új honlapja, amely a napokban felváltja a korábbi, hazánk európai uniós elnökségi időszakára kialakított weblapot. A technikai fejlődés, az olvasói szokások változása, a közösségi média térnyerése számos ötletet adott az új honlap tervezéséhez. Az illusztrációk elhelyezése, megjelenésük minősége iránti elvárások is nőttek. A tartalom továbbra is a korábbi kategóriák köré szerveződik, de a honlap szerkezetét könnyebben és gyorsabban lehet változtatni. Miközben az új honlap tartalmát folyamatosan töltjük fel, egy ideig a régi honlap is elérhető marad a http://godollo.hu címen. Ezzel szeretnénk elősegíteni, hogy olvasóink az új honlap megismerése idején is tudjanak tájékozódni a korábbi, már megszokott „étlapból”.

Hírek

Programok

Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Gödöllő Város Önkormányzatának honlapján. 50 éve várossá nyilvánított településünk lélekszáma évről évre emelkedik, „Budapest kertje” egyre élhetőbb és kedveltebb hellyé vált a főváros közelségében. Gödöllő gazdag történelmi múlttal rendelkező kisváros. Kulturális gyökerei, társadalmi, civil hagyományai, értékei sokfélék és színesek. A Gödöllői Művésztelep szellemisége, a Gödöllői Grassalkovich Kastély a Barokk Színházzal és a Lovardával, a vallásturizmus mind-mind kulturális meghatározottságunk alapelemei. Kulturális tevékenységünk élénk és sokszínű. Nagy hagyományú iskolák, művelődési intézmények, valamint civil szervezetek gondoskodnak a pezsgő szellemi, közösségi életről. Gödöllő mai életét ugyanaz a hangulat és szellemiség jellemzi, mint a múlt század eleji, gödöllői művésztelep tevékenységét.