Hírek

Átadták a Premontrei Iskolaközpont felújított részeit

Átadták a Premontrei Iskolaközpont felújított részeit

Szombaton délelőtt került sor a gödöllői Premontrei Iskolaközpont felújított részeinek megáldására és átadására.
Mint azt Balogh Péter Piusz O.Praem, kormányzó perjel a rendezvényen elmondta, a Premontrei 900 projekt során az iskolai fejlesztés első részeként megújult az A épület irodasora, elvégezték a Norbertinum nyílászáróinak cseréjét, a B épület felújítását, jól felszerelt természettudományi szaktantermeket alakítottak ki,új tantermeket hoztak létre, és sor került a tornacsarnok ablakainak cseréjére, az erdei sportcsarnok, valamint a sportudvar teljes felújítására.
Az ünnepség vendége volt Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár, aki méltatta a premontrei rend Gödöllőn végzett munkáját.
Az épületeket Balogh Péter Piusz O. Praem. kormányzó perjel áldotta meg, aki elmondta, a munkák jövőre új kollégium építésével és az iskolaközpont melletti uszodának az iskolai használatba történő bevonásával folytatódnak.

 

Share on facebook
Megosztás Facebookon.
Share on email
Küldd el emailben
Share on print
Nyomtatás

Hozzászólások

Fontos közlemény: Gödöllő város útjainak és lakókörnyezetének védelméről, a település egyes területeire való behajtás rendjéről és a fizetendő díjakról
This is default text for notification bar
Skip to content