Hírek

Közvilágítás: Meghibásodás esetén az EL-CO Tech Kft-t kell értesíteni

Közvilágítás: Meghibásodás esetén az EL-CO Tech Kft-t kell értesíteni

Az elmúlt napokban Gödöllő antalhegyi részén hosszabb szakaszokon nem működik a közvilágítás. Jóllehet, a javítás szempontjából nem mindegy, hogy egy-egy lámpatest romlott-e el vagy az egész utca borult sötétbe, az érintett területen élőknek csak annyit kell megjegyezniük: Gödöllő város szerződött partnerének, az EL-CO TECH Kft-nek kell telefonálni vagy emailt írni.

A közvilágítási hibák bejelentését kizárólag a 06-28-520-873-as telefonszámon vagy a kozvilagitas@elcotech.hu emailcímen lehet megtenni. (Az ELMŰ hibabejelentője a gödöllői lakosság hívásait nem kezeli.)

Az EL-CO TECH Kft. napi kapcsolatban Gödöllő Város Önkormányzatával, minden nap jelentést küld arról, hogy milyen hibákat jelentettek be és azok milyen beavatkozást igényeltek. Fontos azonban tudni, hogy a komolyabb, egész szakaszok meghibásodása esetén csakis az ELMŰ háríthatja el a hibát, ami pedig tudvalevő, hogy időigényes…

Fontos azonban, hogy a lakók minél hamarabb jelentsék be a hibákat az EL-CO TECH-nél, amely el tudja bírálni, ki, hogyan és mikor tudja kijavítani a hibát.

Hibabejelentő telefon: 06-28-520-873
Email: kozvilagitas@elcotech.hu

Gödöllő Város Önkormányzata Közvilágítás: Meghibásodás esetén az EL-CO Tech Kft-t kell értesíteni

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás