Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Kezdődik a tömeges oltás a Tormayban

top1
Ezen a héten a Tormay Károly Egészségügyi Központ is bekapcsolódik a tömeges oltások lebonyolításába. Csütörtöktől szombatig összesen 432 főt oltanak be Pfizer- BioNTech vakcinával. Az oltást csak az kaphatja meg, akit a háziorvos időponttal az intézménybe irányított és az előjegyzési listán rajta van! – áll az intézmény tájékoztatójában.
9:00 – 10.00 – 11:00 -12:00 – 13:00 és 14:00 órás időpontok kerültek kiadásra, amelyekre a háziorvosok szervezik a betegeket. Kérik, hogy a háziorvostól kapott időpont előtt max. 15 perccel érkezzenek, lehetőleg ne túl korán és kérik, hogy a várakozás alatt is tartsák be a megfelelő távolságot!
Az intézmény a Pest Megyei Oltási Munkacsoporttól kapott előjegyzési lista alapján dolgozik, az előjegyzéssel kapcsolatos ekérdésekre (mikor kerülök sorra, mikor hívnak be, hova kell menjek stb.) nem tudnak információval szolgálni, mivel a háziorvos feladata az oltásra regisztráltak közül kiválasztani az oltható személyeket. Regisztrálni a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon tudnak, ahonnan a szükséges hozzájáruló nyilatkozat is letölthető.
Az oltásban résztvevő háziorvosok munkájának támogatására, minden háziorvos mellé egy-egy o l y a n munkatársat delegál az önkormányzat, aki segít az oltásokkal kapcsolatos adminisztratív
feladatok elvégzésében. Erről dr. Gémesi György polgármester, Bajkó Norbert alpolgármester és dr. Dunai György a Tormay Károly Egészségügyi Központ igazgatója egyeztetett a gödöllői háziorvosokkal. A megbeszélésén mind a 11 körzet
háziorvosa részt vett.
Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás