Gödöllői polgármesteri hivatal

Polgármesteri köszöntő

-
-
Polgármesteri köszöntő
Menu

Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Gödöllő Város Önkormányzatának honlapján. 50 éve várossá nyilvánított településünk lélekszáma évről évre emelkedik, „Budapest kertje” egyre élhetőbb és kedveltebb hellyé vált a főváros közelségében. Gödöllő gazdag történelmi múlttal rendelkező kisváros. Kulturális gyökerei, társadalmi, civil hagyományai, értékei sokfélék és színesek. A Gödöllői Művésztelep szellemisége, a Gödöllői Grassalkovich Kastély a Barokk Színházzal és a Lovardával, a vallásturizmus mind-mind kulturális meghatározottságunk alapelemei. Kulturális tevékenységünk élénk és sokszínű. Nagy hagyományú iskolák, művelődési intézmények, valamint civil szervezetek gondoskodnak a pezsgő szellemi, közösségi életről. Gödöllő mai életét ugyanaz a hangulat és szellemiség jellemzi, mint a múlt század eleji, gödöllői művésztelep tevékenységét. Ezekről az értékekről, a város életéről, eseményeiről szól ez a honlap. Megismerkedhet történelmünkkel, hagyományainkkal, terveinkkel, valamint kapcsolatba léphet az önkormányzattal.
Polgármesterként büszke vagyok arra, hogy városunk vonzó a befektetőknek és az új otthont keresőknek is. Úgy vélem, hogy ennél is fontosabb, hogy az itt lakók szeretik Gödöllőt, szeretnek itt élni, gyermeket nevelni, dolgozni vagy iskolába járni. Gödöllő ezt a bizalmat jó infrastruktúrával, élhető terekkel, gyarapodó, szépülő zöldterületekkel, az intézményhálózat fejlesztésével hálálja meg.
Mai, felgyorsult tempójú világunkban az információhoz való jutás és megszerzésének időtartama döntő jelentőségűvé vált. Szeretnénk, ha a világháló segítségével megkönnyíthetnénk a város polgárainak mindennapi ügyintézését. Megtalálhatják ezért oldalainkon az összes fontos tudnivalót, letölthetnek nyomtatványokat, ügyeik egy részét elektronikusan is intézhetik. Azt kívánjuk, hogy hivatali adminisztrációnk gördülékenyebb legyen.
Vendégeinknek pedig szeretnénk bemutatni ezt a szép várost, megosztani velük mindannak örömét, amit számunkra lakóhelyünk természeti és építészeti értékei nap, mint nap nyújtanak. Reméljük, felkeltjük érdeklődésüket, rokonszenvüket, és a virtuális sétát követően személyesen is ellátogatnak hozzánk Gödöllőre.
Jó böngészést, eredményes és hasznos időtöltést kívánok minden kedves érdeklődőnek!

Tisztelettel:
Dr. Gémesi György
polgármester

Megszakítás