Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Futókörök Napja

futokorok_cover_v05 (1)

Az ország több pontján, összesen 10 településen ingyenes versenyre várják a futás szerelmeseit a Futókörök Napján szeptember 5-én.
Az Országos Futópálya-építési Programban az utóbbi időszakban több futópályát adtak át az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda támogatásával, a Szabadidősport-eseményszervezők Országos Szövetségének (SZEOSZ) szakmai koordinálásával.  A projekt során átadott futókörök közül szeptember első vasárnapján Gödöllőn, Hajdúböszörményben, Kaposváron, Kőbányán (Sportliget), Óbuda-Békásmegyeren, Pápán, Pestszentlőrincen, Székesfehérváron, Sárváron és Dabason zajlik majd a verseny.

Gödöllőn 10.30. és 18.00 óra között várják majd a futókat, regisztrálni az Alsóparkban a Futókör kiindulópontjánál – a Rákos – patak MUZA mögötti hídjánál – lehet.

A regisztráció 10 órakor kezdődik, a futókört 10.30-ig a Kastélyfutam részvevői használják.
A rendezvény védettségi igazolványhoz kötött, valamint a chipes karszalag átvételéhez 1000 Ft kaució szükséges. Ezt a regisztrációnál kapják meg a futók. ,melyet minden résztvevő visszakap a karszalag leadásakor!

Az esemény egyben a települések versenye is lesz. A programban részt vevő helyszínek közül ugyanis a nap végére kiderül, hogy hol tették meg a legtöbb kilométert a futók.

A szervezők a Futókörök Napját azzal a céllal rendezik meg, hogy népszerűsítsék a futást, valamint felhívják a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára. Valamennyi helyszín egyben az Ötpróba szabadidősport-eseménysorozat pontszerző állomása is lesz. A Futókörök Napjára a regisztráció ingyenes. Bővebb információk és aznapi élő eredménykövetés itt: https://szeosz.hu/futokorok-napja/

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás