Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Kérdezői feladatokra vár jelentkezőket a KSH

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kérdezői feladatok ellátására alkalmas, megfelelő tapasztalattal rendelkező, az öregségi nyugdíjkorhatárt be nem töltött személyeket keres.

A feladat megbízási jogviszony keretében végezhető 2022. június 10. és július 10. között. Ez időszakban az emberek lakóhelyére és tanulmányaira vonatkozóan 94 hazai településen, így Gödöllőn is sor kerül a Népességmonitor elnevezésű felmérésre.
A kérdező feladata, hogy több különböző településen (az összeírási körzetek listáját a 2. sz. melléklet tartalmazza) a kijelölt személyeket felkeresse, és a kb. 10–15 perces kérdőívet lekérdezze.
A jelentkezésnél kérik figyelembe venni, hogy a kérdezőknek az egyes körzetekhez felsorolt valamennyi településen interjút kell készíteniük.
Egy körzethez egy kérdező közreműködésére lesz szükség.
A kérdezővel szembeni elvárások:
• hétköznapi és hétvégi munkavégzés vállalása,
• jó kommunikációs készség,
• informatikai eszközhasználatban való jártasság (tablet kezelése)
• saját e-mail-cím megléte, folyamatos elérhetőség a munkavégzés időszaka alatt,
• saját gépjármű használatának vállalása (költségtérítéssel),
• saját mobiltelefon használata (költségtérítéssel),
• elvárásoknak megfelelő feladatellátás,
• terepmunka-tapasztalat előnyt jelent.
A feladatban való részvételre a jelentkezési lap kitöltésével lehet regisztrálni 2022. május 20-ig: https://www.ksh.hu/kerdoivek/nepessegmonitor/urlap.html
A feladattal kapcsolatos kérdéseket az alábbi elérhetőségen tehetik fel az érdeklődők: nepessegmonitor@ksh.hu

A Népességmonitor elnevezésű felmérés egy európai kutatássorozat része, amelynek célja az egyes regiszterekből származó adatok minőségének ellenőrzése, valamint a hivatalos statisztikai adatgyűjtések fejlesztése.
Az adatszolgáltatást a KSH által kijelölt személyek az időszak elején egy internetes kérdőív megválaszolásával teljesíthetik, vagy később egy kérdezővel lefolytatott személyes vagy telefonos interjú során. Az érintett személyek értesítése és válaszadásra felkérése postai úton történik.
Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás