Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

A KOMMUNÁLIS, HÁZHOZ MENŐ CSOMAGOLÁSI (SZELEKTÍV) ÉS ZÖLDHULLADÉK SZÁLLÍTÁSI REND

A Duna-Tisza Közti Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja a tisztelt lakosságot a hulladékszállítás rendjéről.

A kommunális hulladékszállítás SZERDAI napon történik.

2021. július 1-jétől a zöldhulladék szállítását ismét két heti rendszerességgel végzi el a társaság.Ű
HÁZHOZ MENŐ ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉS időpontjai:
július 7., 21., augusztus 4., 18., szeptember 1., 15., 29.

A házhoz menő zöldhulladékgyűjtés keretében a levágott füvet, a falevelet és egyéb lágyszárú növényeket, a DTkH Nonprofit Kft. által ingyenesen rendelkezésre bocsátott zöldhulladékgyűjtő zsákban helyezhetik ki. A begyűjtéssel egyidejűleg a társaság munkatársai a zöldhulladékot kihelyező ingatlanhasználóknál maximum kettő darab cserezsákot hagynak ingyenesen.
A maximum 6 centiméter átmérőjű gallyakat pedig, legfeljebb 100 centiméter hosszú kötegekbe kötve, 1 m3 mennyiségig a zöldzsák mellé tehetik a begyűjtés napján.
Szükség esetén külön megvásárolható, „korlátlan” mennyiségben kihelyezhető, kék színű, DTkH emblémás lebomló zsákot tudnak beszerezni az értékesítő partnereknél, valamint ügyfélszolgálatokon és ügyfélkapcsolati pontokon:
Batthyány Lajos utca 25. – Bagyin József E.v.
Blaháné u. 118. – Prókai és Társa Bt.
Dózsa György út 69. – Gödöllő Ügyfélszolgálat,
Gödöllői Városi Piac – Rajat Bt.
Szabadság út 60. – Agrosol 2000 Kft./ Kertészeti Áruház,
DTkH Nonprofit Kft. 2100, Gödöllő, Dózsa György út 69.

HÁZHOZ MENŐ CSOMAGOLÁSI (SZELEKTÍV) HULLADÉKGYŰJTÉS
időpontjai:
július 14., 28., augusztus 11., 25., szeptember 8., 22.

A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg a társaság munkatársai szállítási alkalmanként a kihelyezett zsákkal megegyező (csomagolási hulladék gyűjtésére szolgáló, átlátszó színű, emblémás) adnak. Szállítási gyakoriságtól függetlenül, a megadott napon, az összegyűjtött csomagolási hulladék mennyiségi korlátozás nélkül kihelyezhető bármely átlátszó zsákban.

FONTOS! Az üveg (színes és színtelen öblös, üdítős, boros, pezsgős) gyűjtése kiöblítve, az üveg gyűjtőpont(ok)on történik.
Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás