Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Átadták a Gödöllő Vállalkozója Díjakat

Hagyományosan szeptember végén kerül átadásra a Gödöllő Vállalkozója Díj, amivek minden esztendőben két városi vállalkozó tevékenységét ismeri el a város. A kitüntetettek személyére a lakosság tehet javaslatot. Idén Fodor Márta, a Bagoly Könyvesbolt, valamint dr. Virág Istvánné, a Natura kisállatkereskedés tulajdonosa érdemelt ki az elismerést.

Az ünnepélyes díjátadásra a Királyi Váróban került sor, ahol dr. Gémesi György polgármester mondott köszöntőt és adta át a díjakat.
Beszédében kitért arra, a nagy cégek mellett milyen fontos szerepük van a város életében a kisvállalkozásoknak, akik napi kapcsolatban vannak a lakossággal, és hozzájárulnak az életminőség javításához – ahogy a most kitüntetettek is teszik mindennapos kemény munkával.

Gödöllő Város Önkormányzata - Átadták a Gödöllő Vállalkozója DíjakatDr. Virág Istvánné, a Natura Kisállat-kereskedés vezetője  már gyerekkorában az elesett állatok felkarolásában élte ki segítő szándékát. Lakóhelye környezetében összegyűjtötte a sérült, beteg állatokat, menedékhelyre vitte őket, amit egy elhagyott épület egyik helységében ő maga alakított ki, majd cumisüvegből etette-itatta-táplálta őket. Gondozásába vett törött szárnyú madarat, fészekből kipottyant fiókát, sérült A kisállat-kereskedést 1982-ben, már kétgyermekes családanyaként nyitotta meg, és észrevétlenül sajátította el a vállalkozói készségeket. Kezdetben férjével, jelenleg pedig lányával vezetik együtt az üzletet.  A Patak téren a Natura az egyetlen üzlet, amely a megnyitás óta töretlenül üzemel, ezzel örömet okozva sok száz családnak, gyereknek és felnőttnek egyaránt. Mindig képes szeretettel és odaadással fordulni az üzlet és a vevői felé. Mindenki, aki idejár, meggyőződhet arról, hogy igényessége nem hagyott alább, az üzlet színvonala az idővel nőtt, a termékek köre bővült. Mindig igyekszik a vevők igényeit kielégíteni, sokszor még extra szolgáltatásokkal is: például, hazaviszi a nehezebb csomagokat.

Fodor Márta, Bagoly Könyvesbolt vezetője mindig szívesen segít, akár a tanulmányokhoz, akár ajándékozáshoz, akár csak a felhőtlen szórakozáshoz keres valaki könyvet. Gödöllő Város Önkormányzata - Átadták a Gödöllő Vállalkozója Díjakat
Boltja kutyabarát, sok kisállattartó hálás azért a lehetőségért, hogy kedvencével együtt válogathat az olvasnivalók közül. Környezettudatos vállalkozóként bevezette a visszaváltható szövet táskát, ami sokak kedvence.

A Gödöllői Szolgálatban rendszeresen ajánl fel ajándékot a rejtvények megfejtőinek, könyvajánlókban segít választani az olvasnivalók között. Nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a Gödöllőről szóló, vagy városunkhoz kapcsolódó témájú könyvek, valamint a gödöllői szerzők könyvei megtalálhatók legyenek boltja polcain.

Minden vásárlóhoz személyre szabott odafigyeléssel és türelemmel felé fordul. A kultúra elkötelezett nagykövete, szívvel-lélekkel segíti az olvasásra, olvasóvá nevelést!

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás