Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Átadták a Gödöllő Város Díszpolgára kitüntető címet és a Gödöllő Városáért Díjakat

Augusztus 20-a alkalmából a Művészetek Háza színháztermében átadták Gödöllő városának legrangosabb kitüntetéseit.
Díszpolgári oklevelet vehetett át Gémesi Csanád olimpiai bronzérmes kardvívó és Ullmann Péter Ágoston atya, nyugalmazott premontrei kormányzó perjel.
Gödöllő Városért Díjjal ismerték el Sebő Györgyné Marika munkáját, aki több civil szervezetnek is aktív tagja és vezetője, Varga András, a Szent Imre Katolikus Általános Iskola egykori igazgatójának az oktatásban és a gödöllői sportéletben végzett tevékenységét, valamint a WG-WG Alapítvány, amely holland testvérvárosunkból, Wageningenből lassan három évtizede segíti a gödöllői szociális intézmények munkáját. Az alapítvány most újabb projektet indít: A Egyesített Szociális Intézmény számára egy akadálymentes kisbuszt szeretne vásárolni, ehhez indít gyűjtést.
Mindezek mellett Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért kitüntetésben részesült Dolányi Péter, aki aktívan vállalt részt a gödöllői adományok Beregszászba való eljuttatásában. Az orosz-ukrán háború kitörését követően négy alkalommal járt Gödöllő kárpátaljai testvérvárosában.
A rendezvényen dr. Gémesi György polgármester mondott köszöntőt. A díjazottakat méltatva kijelentette: Rengeteg érték van ebben a városban, ami mögött személyek, közösségek állnak, és amelyek méltók az elismerésre.
Úgy fogalmazott: Szent István napjának igazán méltó megünneplése az, hogy megnézzük, mivel járulhatunk hozzá a közösség építéséhez.
„Ő országot épített, mi várost építünk. És ennek a közösségnek, ennek a városnak az itt lévő kitüntetettek aktív segítői. Boldog lehet az a város, ahol ilyen személyek, ilyen teljesítmények vannak” – mondta Gödöllő polgármestere.
A díjazottakat köszöntő műsorban Mikulik Márton, és a Gödöllői Premontrei Szkóla közreműködött.
Gödöllő Város Önkormányzata - Átadták a Gödöllő Város Díszpolgára kitüntető címet és a Gödöllő Városáért Díjakat Gödöllő Város Önkormányzata - Átadták a Gödöllő Város Díszpolgára kitüntető címet és a Gödöllő Városáért Díjakat Gödöllő Város Önkormányzata - Átadták a Gödöllő Város Díszpolgára kitüntető címet és a Gödöllő Városáért Díjakat Gödöllő Város Önkormányzata - Átadták a Gödöllő Város Díszpolgára kitüntető címet és a Gödöllő Városáért Díjakat Gödöllő Város Önkormányzata - Átadták a Gödöllő Város Díszpolgára kitüntető címet és a Gödöllő Városáért Díjakat Gödöllő Város Önkormányzata - Átadták a Gödöllő Város Díszpolgára kitüntető címet és a Gödöllő Városáért Díjakat

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás