Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Átadták a Gödöllő Egészségügyéért Díjakat

1818. július 1-jén született Semmelweis Ignác orvos, az anyák megmentője. Születésnapja hazánkban a magyar egészségügy ünnepe. Gödöllőn rendszerint ehhez kapcsolódóan adják át a Gödöllő Egészségügyéért Díjakat.
Az ünnepségen dr. Dunai György a Tormay Károly Egészségügyi Központ igazgatója emlékezett meg Semmelweis Ignácról, majd dr. Gémesi György polgármester köszönte meg az egészségügyben dolgozók munkáját.
Ezt követően került sor a Gödöllő Egészségügyéért Díjak átadására. Az elismerés azoknak a személyeknek, vagy közösségeknek adományozható, akik a város egészségügyi és szociális ellátása érdekében kiemelkedő tevékenységet folytattak a gyógyító – megelőző munkában, illetve a szociális gondoskodás területén jelentős eredményeket értek el. A díjat idén dr. Kövesi Margit háziorvos, Bencsikné Katona Anna, a Tormay Károly Egészségügyi Központ fizioterápiás szakasszisztense és az Országos Mentőszolgálat Gödöllői Mentőállomása szakmai közössége vehette át.
dr. Kövesi Margit az elismeréssel járó pénzjutalmat a dr. Lumniczer Sándor Közalapítvány részére ajánlotta fel.
Az ünnepi műsorban Potvorszky Anita és Nuszbaum Ferenc közreműködött.
Gödöllő Város Önkormányzata - Átadták a Gödöllő Egészségügyéért Díjakat Gödöllő Város Önkormányzata - Átadták a Gödöllő Egészségügyéért Díjakat Gödöllő Város Önkormányzata - Átadták a Gödöllő Egészségügyéért Díjakat

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás