Hírek

Átadták a Gödöllő Egészségügyéért Díjakat

1818. július 1-jén született Semmelweis Ignác orvos, az anyák megmentője. Születésnapja hazánkban a magyar egészségügy ünnepe. Gödöllőn rendszerint ehhez kapcsolódóan adják át a Gödöllő Egészségügyéért Díjakat.
Az ünnepségen dr. Dunai György a Tormay Károly Egészségügyi Központ igazgatója emlékezett meg Semmelweis Ignácról, majd dr. Gémesi György polgármester köszönte meg az egészségügyben dolgozók munkáját.
Ezt követően került sor a Gödöllő Egészségügyéért Díjak átadására. Az elismerés azoknak a személyeknek, vagy közösségeknek adományozható, akik a város egészségügyi és szociális ellátása érdekében kiemelkedő tevékenységet folytattak a gyógyító – megelőző munkában, illetve a szociális gondoskodás területén jelentős eredményeket értek el. A díjat idén dr. Kövesi Margit háziorvos, Bencsikné Katona Anna, a Tormay Károly Egészségügyi Központ fizioterápiás szakasszisztense és az Országos Mentőszolgálat Gödöllői Mentőállomása szakmai közössége vehette át.
dr. Kövesi Margit az elismeréssel járó pénzjutalmat a dr. Lumniczer Sándor Közalapítvány részére ajánlotta fel.
Az ünnepi műsorban Potvorszky Anita és Nuszbaum Ferenc közreműködött.

Share on facebook
Megosztás Facebookon.
Share on email
Küldd el emailben
Share on print
Nyomtatás
Hozzászólások
Fontos közlemény: Gödöllő város útjainak és lakókörnyezetének védelméről, a település egyes területeire való behajtás rendjéről és a fizetendő díjakról
This is default text for notification bar