Hírek

Az uszoda megnyitására készül a MATE

Az uszoda megnyitására készül a MATE
A  MATE tulajdonába és kezelésébe került a gödöllői uszoda, ami néhány héten belül, a tervek szerint még szeptemberben megnyithat. A hírt dr. Gyuricza Csaba, a MATE rektora jelentette be a ma reggeli sajtótájékoztatón, Török Andrással az egyetem sportigazgatójával.
Gödöllő Város Önkormányzata Az uszoda megnyitására készül a MATEMint az a sajtótájékoztatón elhangzott, az uszoda már hatályos használatbavételi engedéllyel rendelkezik, szeptemberben megkezdődik a terheléses próbaüzem, és a tervek szerint már ez idő alatt is lehet majd használni az uszodát, amit az óvodások, az iskolások és a lakosság számára is megnyitnak.
A próbaüzem alatt a jegyek a felnőttek részére 800.- a gyerekek részére 400.- forintba kerülnek majd.
Az uszoda 7760 négyzetméteren 50 m hosszú versenymedencével, 25 m-es bemelegítő medencével, 10 m hosszú tanmedencével, regenerációs wellness részleggel, 3 szaunával, jakuzzival, száraz bemelegítő teremmel, 600 férőhelyes nézőtérrel és kiszolgáló egységekkel várja majd az úszni vágyókat. Az épület akadálymentesített és 107 parkoló tartozik hozzá.
Az, hogy az uszoda az egyetemhez került, része azoknak a sportfejlesztési terveknek, amelyek keretében többek között sportcentrumot építenek az egyetem területén és teljesen felújítják az egyetemi sportcsarnokot.
Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás