Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Elismeréseket adott át Gémesi György polgármester

Két rangos elismerést adott át a mai napon dr. Gémesi György polgármester.

Gödöllő Város Önkormányzata - Elismeréseket adott át Gémesi György polgármesterDr. Bucsyné Prém Katalint a képviselő-testület Gödöllő Városért Díjjal tüntette ki a Gödöllői Montágh Imre Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola igazgatójaként végzett tevékenységéért, valamint az SNI és hátrányos helyzetű diákok nevelésében végzett kiemelkedő munkásságáért. Az elismerés augusztus 20-ai ünnepélyes átadásán Dr. Bucsyné Prém Katalin egészségügyi okok miatt nem tudott részt venni.Gémesi György most a Montágh iskolában kereste fel városunk köztiszteletben álló pedagógusát, hogy személyesen adja át számára a díjat.

Gödöllő Város Önkormányzata - Elismeréseket adott át Gémesi György polgármesterSzintén most vehette át a Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért elismerést Navarrete József „Pepe” vívóedző is, aki a GEAC kardedzőjeként hozzájárult Gémesi Csanád felkészüléséhez, és a tokiói olimpián a kardcsapat tagjaként megszerzett bronzérméhez.
Navarrete József a díjat eredetileg szintén augusztus 20-án vette volna át, ám akkor a paralimpiai csapattal visszautazott Tokióba.
Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás