Hírek

Erzsébet királynéra emlékeztünk

Erzsébet királynéra emlékeztünk

Erzsébet királyné szobránál gyűltek össze a gödöllőiek és az ország más pontjairól érkező tisztelői, hogy a hagyományokat folytatva megemlékezzenek a magyarok szeretett királynéjáról Erzsébet nap alkalmából.
A rendezvényen Kiss Erzsébet, a Sisi Baráti Kör elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd Bányai Júlia, a Sisi Baráti Kör titkára a Vasárnapi Újságban megjelent beszámolók alapján elevenítette fel, hogyan tisztelegtek egykor a királyné előtt a gödöllőiek népnapja alkalmából, valamint, hogyan ünnepelt a királyi család a kastély falai között. A beszámolókból kiderült, mivel lepték meg gyermekei és unokái a királynét.
A rendezvény végén a résztvevő szervezetek képviselői és sok magánszemély helyezte el az emlékezés virágait a királyné Erzsébet -parkban lévő szobrának lábánál. Gödöllő város önkormányzata nevében dr. Gémesi György polgármester és Bárdy Péter alpolgármester koszorúzott.

Share on facebook
Megosztás Facebookon.
Share on email
Küldd el emailben
Share on print
Nyomtatás

Hozzászólások

Fontos közlemény: Gödöllő város útjainak és lakókörnyezetének védelméről, a település egyes területeire való behajtás rendjéről és a fizetendő díjakról
This is default text for notification bar
Skip to content