Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Felhívás – az Év Sportolója, az Év Csapata, az Év Edzője és a Jővő Reménysége díjra történő jelölésre

gödöllő-címer
A Gödöllői Sport Közalapítvány és Gödöllő Város Önkormányzata ebben az évben is jutalmazni kívánja városunk legjobb felnőtt és utánpótlás korú sportolóit, edzőit a 2021. év legjobb eredményei alapján.
Ezúton kérjük a gödöllői sportszervezeteket, oktatási intézményeket, civil szervezeteket, hogy tegyenek javaslatot az
Év Sportolója, az Év Csapata, az Év Edzője és a Jővő Reménysége kitüntető címekre az alábbi kategóriák szerint.
Ahhoz, hogy ezek a kitüntető címek megfelelő és megérdemelt kezekbe kerüljenek, az Önök széleskörű és pontos információi, ezzel egy időben megfontolt és reális jelölésük az adott kategóriákban elengedhetetlenül szükséges.
Kategóriák:
– Év Felnőtt Sportolója (olimpiai sportágban)
– Év Felnőtt Sportolója (nem olimpiai sportágban)
– Év Utánpótlás Sportolója (olimpiai sportágban)
– Év Utánpótlás Sportolója (nem olimpiai sportágban)
– Év Felnőtt Csapata (hagyományos csapatsportágak)
– Év Felnőtt Csapata (egyéni sportágak csapatai)
– Év Utánpótlás Csapata (hagyományos csapatsportágak)
– Év Utánpótlás Csapata (egyéni sportágak csapatai)
– Év Edzője
– Év Veterán/Szenior Sportolója
– Jövő Reménysége
Felhívjuk a jelölő szervezetek figyelmét, hogy minden kategóriában jelölő szervezetenként csak egy sportoló, egy csapat, egy edző jelölését tudjuk elfogadni!
Az Év Sportolója cím odaítélésekor kizárólag a sportági alap bajnokságokon, diákolimpián, a szövetségi- és a nemzetközi (Európa-bajnokság, Világbajnokság vagy Világ Kupa-sorozat) versenyeken nyújtott, a 2022-es évben kiemelkedően eredményes szereplést veszi figyelembe a Kuratórium!
A felnőtt kategóriákban a sportágában kiemelkedő eredményt elért, 2002-ben vagy korábban született sportolóra lehet jelölést beadni, a felnőtt hazai és nemzetközi versenyeken, bajnokságon elért 2022. évi kiemelkedő eredményei felsorolásával.
Az utánpótlás kategóriákban azon 2003-2007 között született sportolót kérjük felterjeszteni, aki utánpótlás és felnőtt, hazai és nemzetközi versenyeken, bajnokságon ért el kiemelkedő eredményt, 2022. évi eredményei felsorolásával.
A csapat kategóriában a hagyományos csapatsportágak csapatainak, illetve az egyéni sportágak csapatainak jelölését külön kategóriában várjuk az diákolimpiai, országos szövetségi-, illetve nemzetközi versenyeken 2022-ben elért csapateredmények felsorolásával!
Az Év Edzője kitüntetésre jelöléshez is kérjük csatolni a tanítványok által elért kiemelkedő 2022. évi eredményeket.
JÖVŐ REMÉNYSÉGE díjra minden sportklub, szakosztály két kategóriában (fiú és leány) adhatja le jelölését 1-1 főre. Ebben a kategóriában azon 2008-2011 között született fiatal sportolók neveit várjuk, akik 2022. évi teljesítményükkel bizonyították, hogy szép eredményeket érhetnek el a jövőben is.
A sportszervezetek jelölései alapján idén is szeretnénk megjutalmazni minden olyan 18 év alatti sportolónkat, akik sportági nemzeti szakszövetség által rendezett Országos Bajnokságon egyéniben dobogós (1-3.) helyen végeztek, illetve csapatban bajnoki címet szereztek. Kérjük, hogy minden olyan sportolójukat jelöljék ebben a kategóriában, aki rendelkezik a fenti eredménnyel 2021-ben.
Ebben a kategóriában kérnénk figyelembe venni, hogy sportágon belül egy adott sportolót attól függetlenül, hogy akár több dobogós helyezést is elért, csak egy egyéni eredménye, illetve egy csapateredménye alapján díjazunk!
Felhívjuk még egyszer az egyesületi vezetők, javaslattevők figyelmét arra, hogy kizárólag a kategóriákban előírtak alapján tegyék meg jelöléseiket és csak a 2022. évi eredményeket vegyék figyelembe!
GÖDÖLLŐ SPORTJÁÉRT kitüntetésre a Gödöllői Sport Közalapítvány Kuratóriuma tesz javaslatot.
A jelölés feltételei: Azon sportszakember, aki több évtizedes, önzetlen munkájával segítette elő a város sportéletének eredményes fejlődését, nevelte a fiatalokat, idősebbeket a sport, a mozgás szeretetére vagy, mint szervező alkotott eredményeset, maradandót.
Javaslattételi határidő: 2023. április 14.
E-mail cím: sportkozalapitvanygodolloi@gmail.com
A díjátadó ünnepség tervezett időpontja: 2023. május 25. csütörtök (a változtatás jogát fenntartjuk). A díjátadó ünnepségre a Művészetek Háza aulájában kerül majd sor, ahol ünnepélyes keretek között vehetik át díjaikat, a jelölések alapján, a Kuratórium által kiválasztott díjazottak. A díjátadásra szeretettel és tisztelettel várjuk az egyesületek sportvezetőit, edzőit, sportolóit és a hozzátartozókat.
Gödöllő, 2023. március 30.
Tisztelettel:
Dr. Gémesi György
Gödöllő Város Polgármestere
Dr. Kriszt Balázs
Gödöllői Sport Közalapítvány kuratóriumának elnöke
Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás