Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

FELHÍVÁS GÖDÖLLŐ GYERMEKEIÉRT, IFJÚSÁGÁÉRT DÍJ adományozására

Gödöllő Város Önkormányzata Képviselő-testületének a városi cím és díjak alapításáról és adományozásának rendjéről, valamint a polgármesteri tisztség hivatalos jelvényének viseléséről szóló 20/2020. (VI.12.) önkormányzati rendeletében szabályozza a GÖDÖLLŐ GYERMEKEIÉRT, IFJÚSÁGÁÉRT díj adományozásának rendjét.

 

Az önkormányzati rendelet értelmében a díj adományozható azoknak a személyeknek, közösségnek, szervezetnek, akik (amelyek):

  • kiemelkedő eredményeket értek el a nevelő-oktató munkában, illetve annak szervezésében, irányításában,
  • magas fokú pedagógiai és szakmai felkészültségük alapján élen járnak az újszerű és hatékony pedagógiai módszerek kidolgozásában és alkalmazásában,
  • színvonalas és eredményes munkájukkal nevelték a gödöllői bölcsődékbe és köznevelési intézményekbe járó gyermekeket, fiatalokat.

Az önkormányzati rendelet alapján GÖDÖLLŐ GYERMEKEIÉRT, IFJÚSÁGÁÉRT díjban évente legfeljebb három személy és egy közösség, illetve szervezet, vagy legfeljebb négy személy részesíthető.

Tisztelettel kérem, tegyenek javaslatot olyan személyre vagy személyekre, illetve szervezetre/ közösségre, akiket méltónak tartanak e díj odaítélésére 2023-ban.

Kérem, hogy javaslatát részletes indoklással szíveskedjen a Gödöllői Polgármesteri Hivatal, Polgármesteri Kabinet munkatársának Simon Edinának elküldeni e-mailben: simon.edina@godollo.hu.

A javaslatok benyújtásának határideje:
2023. április 28. (péntek) 12:00 óra

 Molnár Gergely
a Kulturális, Ifjúsági és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának
elnöke sk.

Dr. Pappné Pintér Csilla
a Köznevelési és  Közösségfejlesztési Bizottság
elnöke sk

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás