Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

FELHÍVÁS GÖDÖLLŐ VÁLLALKOZÓJA díj adományozására

gödöllő-címer

 

Gödöllő Város Önkormányzata Képviselő-testületének a városi cím és díjak alapításáról és adományozásának rendjéről, valamint a polgármesteri tisztség hivatalos jelvényének viseléséről szóló 20/2020. (VI.12.) önkormányzati rendeletében szabályozza a GÖDÖLLŐ VÁLLALKOZÓJA díj adományozásának rendjét.

A GÖDÖLLŐ VÁLLALKOZÓJA díj adományozható azoknak a köztartozással nem rendelkező egyéni vállalkozóknak, társas vállalkozások személyesen közreműködő tulajdonosainak, illetve vezető tisztségviselőinek, akik olyan tradicionális, illetve modern ipari, szolgáltatási tevékenységet folytatnak, amely a város gazdasági életében, a lakosság ellátásában tartósan kiemelkedőnek és színvonalasnak minősül, illetve jelentős eredményeket értek el a város fejlődését, szolgáltatásainak bővítését célzó vállalkozási tevékenységeikkel.

 

A GÖDÖLLŐ VÁLLALKOZÓJA díjban évente két személy részesíthető.

 

A városi kitüntetések adományozására javaslatot tehetnek az önkormányzat szervei, társadalmi szervezetek, közösségek, személyek.

Tisztelettel kérem, tegyenek javaslatot olyan személyre, akit méltónak tartanak e díj odaítélésére 2023-ban.

Kérem, hogy javaslatát részletes indoklással szíveskedjen a Gödöllői Polgármesteri Hivatal, Polgármesteri Kabinet munkatársának Simon Edinának elküldeni e-mailben: simon.edina@godollo.hu.

A javaslatok benyújtásának határideje:
2023. június 02. (péntek) 12:00 óra

 

 

Pelyhe József sk.

Gazdasági és Vállalkozásfejlesztési Bizottság

elnöke

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás