Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Figyelem! Forgalmirend-változás a Dózsa György úton

2018_05_dozsa01

Mától minden autós nagyon kell figyeljen, mert a Dózsa György úton folyó építési munkák új fázisba értek: a posta előtti szakaszon, a Kossuth Lajos és a Szilhát utca között (sárga színű) sávelhúzással új forgalmi sávokat festettek fel.
Múlt héten több napon át szórólapokkal tájékoztatták a lakókat és az autósokat a változásról, valamint a Dózsa-Kossuth kereszteződésben, a gyógyszertárnál lévő megállni tilos tábla alól el is távolították a „25 m-es” kiegészítő táblát – tehát mostantól a Szilhát utcáig tilos a megállás.
Azonban ennek ellenére nagyon sok autós még mindig az autópálya irányába vezető ideiglenes forgalmi sávban parkol, akadályozva a közlekedést, az újabb munkák megkezdését, valamint balesetveszélyes helyzetet is teremtenek.
A közterület-felügyelet és a rendőrség egyelőre ma (csütörtök) estig nem bünteti meg a szabálytalanul parkoló autósokat, addig rendőri irányítás mellett a terelés ellenére fenntartja az eredeti (megszokott) forgalmi rendet. Péntektől viszont a szabálytalanul parkoló gépjárműveket elszállítják.

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás