Hírek

Figyelem! Lezárás a Hegy utcában!

A Hegy utcai útépítési munkálatok abba a fázisba érkeztek, hogy építéstechnológiai és biztonsági okokból szükségessé válik az útszakasz lezárása.
A mai naptól finischeres géplánccal elkezdődik a végleges zúzottkő útalap nyomvonalba történő beterítése, majd ezt követően 2 rétegben az aszfalt rétegek kialakítása. A gép az út a teljes szélességet elfoglalja, a munkaterületen félreállni nem tud! Az építőanyag behordását teherautók végzik. A gép az utca tetejétől halad majd az alsó irányba, a teherautók a ellentétes irányban tudnak majd feltolatni, parkoló járművek nem akadályozhatják a feljutást! A kivitelező már tegnap kihelyezte az utca elejére és végére a behajtani tilos táblákat és útjelző bójával jelölte az aknafedlapokat, melyek jelenleg nincsenek rögzítve az aknára, gépjárművel történő áthajtás különösen veszélyes, mivel az aknafedlap könnyen lecsúszhat az aknáról, ezzel beesés veszélye áll fenn!!!
A kivitelező kéri a lakosság fokozott figyelmét!
A teljes útzárra a jövő hét végéig lehet számítani, de ezt sajnos az időjárási körülmények is negatívan befolyásolhatják. Kérnek mindenkit, hogy akinek szükséges az autójával napközben közlekednie, az reggel fél 8-ig legkésőbb álljon ki a munkaterülettől távolabb eső közterületre, aképpen hogy az építkezést lehetőleg ne akadályozza! Az ingatlanra való bejutást ebben a munkafázisban sajnos csak gyalogosan tudják majd biztosítani.
Share on facebook
Megosztás Facebookon.
Share on email
Küldd el emailben
Share on print
Nyomtatás

Hozzászólások

Fontos közlemény: Gödöllő város útjainak és lakókörnyezetének védelméről, a település egyes területeire való behajtás rendjéről és a fizetendő díjakról
This is default text for notification bar
Skip to content