Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Figyelem! Megnövekedett forgalomra kell számítani Gödöllőn szeptember 10-től 12- ig!

pmrk

A Gödöllői Királyi Kastély ad otthont 2021. szeptember 10 – 12. között a Nemzetközi Természet-, és Környezetvédelmi Fesztiválnak, valamint ugyanebben az időben Belvárosi Művészeti Napok zajlanak a Gödöllői Alsóparkban, a Világfánál.

A rendőrség felhívja a rendezvényekre látogatók figyelmét, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel megnövekedett gyalogos-, és gépjárműforgalomra lehet számítani a rendezvények helyszínén, és annak környékén.

Kérjük, a járművel érkezőket, hogy személyes iratokat, pénzt, bankkártyát, és a gépjármű okmányait soha ne hagyják a gépkocsiban!

– Ne hagyjanak értékes, vagy értékesnek látszó csomagot, táskát, mobiltelefont, GPS-t, laptopot és egyéb műszaki cikket az utastérben!

– Mindig zárják be az ajtókat, az ablakokat húzzák fel, kapcsolják be a riasztót akkor is, ha csak pár percre szállnak ki autójukból!

– Kiszállás után mindig ellenőrizzék, lezárt-e a kocsi! 

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a rendezvény helyszínén és annak közelében a rendőrök szükség esetén forgalomirányítással, tájékoztatással segítik a biztonságos közlekedést, fokozott körültekintéssel és türelemmel közlekedjenek!

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás