Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Gémesi-Orbán nyilvános vita lesz

Vállalja a nyilvános vitát dr. Gémesi György polgármesterrel, a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnökével Orbán Balázs, miniszterhelyettes, parlamenti és stratégiai államtitkár. A politikus levelét ez alkalommal is Facebook oldalán tette közzé.
 
A MÖSZ elnöke azt követően hívta ki nyilvános vitára a fideszes politikust, hogy Orbán Balázs a január 4-én kelt levelében a kormány önkormányzatokat sújtó intézkedéseit úgy állította be, mintha azok a lakosság érdekeit szolgálnák.
 
„Érveink ütköztetése érdekében, mint a lakosságarányosan legnagyobb önkormányzati szakmai és érdekszövetség elnöke egy nyilvános vitára hívom, és várom szeretettel ez év januárjában, az ön által megjelölt időpontban ” – áll a Gémesi György által jegyzett levélben.
 
Úgy tűnik, a kormány részéről egyre inkább gyakorlattá válik a Facebookon történő kommunikáció. Orbán Balázs ugyanis korábbi, a MÖSZ-nek a kormány járvány és a gazdasági válságkezelésével kapcsolatos nyilatkozatára reagáló, január 4-én megjelent levelét is a közösségi portálon tette közzé, és csak a sajtóban való megjelenés után jóval juttatta el dr. Gémesi Györgynek.
Úgy tűnik, a fideszes politikus most is ezt az utat követi.
 
A kérdés már csak az, mikor rendezik meg a vitát. Erre ugyanis nem válaszolt Orbán Balázs.
Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás