Hírek

Giesseni adomány a Palotakerti Óvodának

Giesseni adomány a Palotakerti Óvodának

Testvérvárosi kapcsolatának 30. évfordulóját ünnepli az idén Gödöllő és a németországi Giessen. A három évtizedes együttműködés már komoly hagyományt jelent, s ennek egyik szép gesztusaként egy apró adományt nyújtott át Dietlind Grabe-Bolz főpolgármester asszony megbízásából Rüdiger Schmid-Pfähler a Palotakerti Óvodának.
A ma már nyugdíjas pedagógus hosszú évek óta aktív részvevője és formálója nemcsak Gödöllő és Giessen, hanem az ottani Theodor Litt és a Madách iskola kapcsolatának.
Dietlind Grabe-Bolz egy oklevéllel emlékezett meg a 30 éves együttműködésről, valamint pénzbeli adományt nyújtott át, amiből játszóeszközöket szereznek be az óvodának és a gyerekeknek. Az ünnepélyes „átadón” Nagy-Benedek Helga, az óvoda helyettes vezetője vette át az ajándékot Rüdiger Schmid-Pfählertől. Rövid köszöntőt mondott dr. Pappné Pintér Csilla alpolgármester, aki nem mellesleg a Szent János utcai Mesék Háza Óvoda vezetője.

 

Gödöllő Város Önkormányzata Giesseni adomány a Palotakerti Óvodának Gödöllő Város Önkormányzata Giesseni adomány a Palotakerti Óvodának Gödöllő Város Önkormányzata Giesseni adomány a Palotakerti Óvodának Gödöllő Város Önkormányzata Giesseni adomány a Palotakerti Óvodának Gödöllő Város Önkormányzata Giesseni adomány a Palotakerti Óvodának

 

 

Share on facebook
Megosztás Facebookon.
Share on email
Küldd el emailben
Share on print
Nyomtatás

Hozzászólások

Fontos közlemény: Gödöllő város útjainak és lakókörnyezetének védelméről, a település egyes területeire való behajtás rendjéről és a fizetendő díjakról
This is default text for notification bar
Skip to content