Hírek

HÉV menetrendi változások

HÉV menetrendi változások

Október 27-én és október 28-án, valamint november 5-9. és november 12-16. között a H8 sz. HÉV módosított menetrend szerint közlekedik.

A H8 sz. HÉV vonalán október 27-én és október 28-án, valamint november 5-9. és november 12–16. között Cinkota és Kerepes között karbantartási munkákat végeznek. A HÉV-szerelvények indulási időpontjai változnak, azok pontos menetrendjéről a MÁV-HÉV Zrt. és a BKK Zrt. honlapján részletesen lehet tájékozódni.

Október 27-én és november 5–9. között a Gödöllőről az Örs vezér tere felé induló szerelvények Kerepes, Zsófialiget, Kistarcsa, Kistarcsa, kórház és Ilonatelep megállóhelyen mindkét irányba a Gödöllő irányú peron mellett; október 28-án és november 12–16. között az Örs vezér teréről Gödöllő felé induló szerelvények pedig Cinkota, Ilonatelep, Kistarcsa, kórház, Kistarcsa és Zsófialiget megállóhelyen az Örs vezér tere irányú peron mellett állnak meg.

Share on facebook
Megosztás Facebookon.
Share on email
Küldd el emailben
Share on print
Nyomtatás

Hozzászólások

Fontos közlemény: Gödöllő város útjainak és lakókörnyezetének védelméről, a település egyes területeire való behajtás rendjéről és a fizetendő díjakról
This is default text for notification bar
Skip to content