Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Január 1-től újabb kedvezmény a gödöllői gépjármű tulajdonosoknak – Már igényelhető a parkolótárcsa

VUSZI
Gödöllő városában jelenleg két helyszínen is található kedvezményes árral igénybe vehető várakozási övezet (Művészetek Háza előtti, valamint Szent Imre Katolikus Általános Iskola mögötti terület), biztosítva a lehetőséget, hogy másfél órás időtartamra 10 forintért lehessen parkolni. Jó hír, hogy 2022. január 1. napjától a kedvezmények sora tovább bővül városunkban: azon gödöllői állandó lakcímmel rendelkező személyek, akik gépjárműnek tulajdonosai vagy üzembentartói, 1 db gépkocsira parkolótárcsát válthatnak ki, mellyel a városközpontban lévő fizetős férőhelyek igénybevétele esetén parkolásonként az első fél óra ingyenes használatára lesznek jogosultak.
A parkolótárcsa, annak beállítását követően 30 percig jogosítja fel használóját, hogy ingyenesen várakozhasson a közterületen lévő felszíni parkolókban. Fontos információ, hogy a kedvezmény a Királyi Kastély, valamint a kastélykápolna előtti parkolókra nem vonatkozik, valamint nem vehető igénybe a jelenlegi, amúgy is kedvezményes árú várakozási övezetekben (Művészetek Háza előtt, valamint a Szt. Imre iskola mögött, melyek esetében természetesen továbbra is marad a másfél órás parkolásra jogosító kedvezményes jegy vásárlásának lehetősége).
A parkolótárcsa 2021. október 5. napjától a VÜSZI Ügyfélszolgálati Irodáján (Dózsa György út 12.) a bekerülési költség (500,- forint) megfizetését követően igényelhető az alábbi módon:
– kedden és csütörtökön kizárólag személyes ügyintézés útján 8-16 óra között, illetve
– a sorban állás elkerülése érdekében hétfő, szerda és pénteki napokon kizárólag a vuszi.salonic.hu oldalon található előzetes regisztrációt és időpontfoglalást követően ügyfélszolgálati időben
Lényeges információ továbbá, hogy az ügyfélszolgálati irodán kizárólag készpénzes befizetésre van mód. Bankkártyával történő fizetés kizárólag az interneten indított ügyintézés esetén biztosított a netes felületen. Ügyintézéshez kérjük, feltétlenül vigyék magukkal lakcímkártyájukat, valamint a gépjármű forgalmi engedélyét.
Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás