Hírek

Jótékonysági karácsonyi koncert lesz a Bethesda Gyermekkórház javára a Trafo Clubban

Jótékonysági karácsonyi koncert lesz a Bethesda Gyermekkórház javára a Trafo Clubban

December 21-én este három zenekar, köztük két gödöllői, a Space Rockets és a Fonogram-díjas Asphalt Horsemen, illetve az Ozone Mama (kétszeres Fonogram-díjas) ad jótékonysági koncertet.
A Space Rockets együttes vetette fel, hogy karácsony közeledtével egy koncerttel segítsék a Bethesda Gyermekkórházat, ahol idegrendszeri gyengeséggel született csecsemők fejlesztésére alakítanak ki helyiségeket. Ezek berendezéséhez (pontosabban egy speciális ágy megvásárlásához, ami 629.000 forintba kerül) szeretnének segítséget nyújtani. Az est teljes bevétele – ami a belépő- és támogatói jegyekből, illetve a tombolából tevődik össze – ezt a nemes célt szolgálja. A koncertek közötti szünetben lesz a tombolasorsolás, a fellépők után pedig DJ Oldschool hajnalig játszik retro slágereket.
A három zenekar egy látványos átadó ünnepséget is szeretne, ahol közösen pár akusztikus dalt is eljátszanának a gyerekeknek.

Share on facebook
Megosztás Facebookon.
Share on email
Küldd el emailben
Share on print
Nyomtatás

Hozzászólások

Fontos közlemény: Gödöllő város útjainak és lakókörnyezetének védelméről, a település egyes területeire való behajtás rendjéről és a fizetendő díjakról
This is default text for notification bar
Skip to content