Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Képviselő-testületi döntések röviden

godollo-CIMER

A január 31-i ülésen elfogadták a képviselő-testület 2019. első félévi munkatervét.
Eszerint  a következő ülésre február 21-én kerül sor, ezt követően pedig március 28-án, április 25-én, május 23-án  és június 20-án tartanak képviselő-testületi ülést.

***

A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, valamint a közszolgálati tisztviselők munka- és pihenőidejéről, az igazgatási szünetről, a közszolgálati tisztviselőt és a munkáltatót terhelő egyes kötelezettségekről, valamint a távmunkavégzésről szóló 30/2012. (III. 7.) Korm. rendelet lehetőséget biztosít arra, hogy a képviselő-testület rendes szabadság kiadására igazgatási szünetet rendeljen el. A Gödöllői Polgármesteri Hivatalban az elmúlt években éltek ezzel a jogszabályban biztosított lehetőséggel.
A  képviselő-testület döntése értelmében a Gödöllői Polgármesteri Hivatalban két alkalommal lesz igazgatási szünet: 2019. július 22-től 2019. augusztus 2-ig, valamint 2019. december 23-tól 2019. december 31-ig.

***

A képviselő-testület január 31-ei ülésén elfogadta a Kalória Nkft., a Gödöllő Távhő Kft., a Gödöllői Piac Kft. és az Erzsébet Királyné Szálloda Kft. üzleti tervét.

***

Döntöttek a képviselők a volt „Pedagógus szálló” ingatlan értékesítésére vonatkozó pályázat elbírálásáról.

***

A testület mindezek mellett felülvizsgálta és jóváhagyta a városunkban működő Roma-, a Német- és a Lengyel Nemzetiségi Önkormányzattal való együttműködési megállapodást.

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás