Hírek

Magyar Mladifest Máriabesnyőn

Magyar Mladifest Máriabesnyőn

Máriabesnyőn június 8-án megkezdődött a Magyar Mladifest, a „tornacipős szentek” fesztiválja. A megnyitón Bese Gergő atya, a rendezvény főszervezője, majd Stella Leontin, a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika plébánosa köszöntötte a zarándokokat. A nyitó szentmisét Fábri Kornél atya celebrálta.
A nap folyamán a Libanoni Sancta Maria Choir szolgált zenével, aminek tagjaihoz horvát, olasz és magyar énekesek is csatlakoztak.
A Mladifestre a hazánk számos települése mellett Olaszországból, Horvátországból, Lengyelországból és Libanonból érkeztek fiatalok. A Cenacolo, a Tudatos Életért Hittel, sporttal, Kreativitással Alapítvány és a Kelet-Európai Fiatalokért Egyesület által rendezett fesztivál mottója: „Minden lehetséges annak, aki hisz.” (Mk, 9,23)
A rendezvényre ellátogat többek között Böjte Csaba atya, dr. Csókay András professzor, de találkozhatnak a résztvevők többek között a Nem Adom Fel Alapítvány tanúságtevőivel is.
A bazilika oldalában felállított civil faluban többek előadásokkal, beszélgetésekkel, játékokkal, és könyvvásárral várják az érdeklőket.

 

Share on facebook
Megosztás Facebookon.
Share on email
Küldd el emailben
Share on print
Nyomtatás

Hozzászólások

Skip to content