Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Magyar Mladifest Máriabesnyőn

2018_06_mladi_06

Máriabesnyőn június 8-án megkezdődött a Magyar Mladifest, a „tornacipős szentek” fesztiválja. A megnyitón Bese Gergő atya, a rendezvény főszervezője, majd Stella Leontin, a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika plébánosa köszöntötte a zarándokokat. A nyitó szentmisét Fábri Kornél atya celebrálta.
A nap folyamán a Libanoni Sancta Maria Choir szolgált zenével, aminek tagjaihoz horvát, olasz és magyar énekesek is csatlakoztak.
A Mladifestre a hazánk számos települése mellett Olaszországból, Horvátországból, Lengyelországból és Libanonból érkeztek fiatalok. A Cenacolo, a Tudatos Életért Hittel, sporttal, Kreativitással Alapítvány és a Kelet-Európai Fiatalokért Egyesület által rendezett fesztivál mottója: „Minden lehetséges annak, aki hisz.” (Mk, 9,23)
A rendezvényre ellátogat többek között Böjte Csaba atya, dr. Csókay András professzor, de találkozhatnak a résztvevők többek között a Nem Adom Fel Alapítvány tanúságtevőivel is.
A bazilika oldalában felállított civil faluban többek előadásokkal, beszélgetésekkel, játékokkal, és könyvvásárral várják az érdeklőket.

 

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás