Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Nyolc főzőcsapat versengett a városi piacon

2018_09_fozo01

Szombaton rendezték meg a gödöllői piac hagyományos főzőversenyét, amelyen idén nyolc csapat „állt rajthoz”. A versengésben a Szivacs Brothers kaszálós levese bizonyult a legjobbnak – az első helyezettnek járó díjat dr. Gémesi György polgármester adta át.
A zsűri (dr. Nánási Éva, dr. Fábián Zsolt, Hatolkai Máté, Gyarmati Károly, Juhász Józsefné) a második díjat az Erdélyi Vándor Székelyek Körének (Kasza Ilona és családja) ítélte oda az általuk készített hagyományos, erdélyi töltött káposztáért. Harmadik helyezett lett a Halmosék Étkezdéje, amely csülkös körömpörkölttel örvendeztette meg a bírálókat és a vásárlókat.
A kitartó eső és a hideg szél ellenére sok százan látogattak ki a versenyre. Az ételek és a rendezvény sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy az összes csapat bográcsa és kondérja kiürült, azaz minden eladtak, mire a zsűri kihirdette a végeredményt.
A jó hangulatról Gödöllő Város Népi Zenekara és Fekete Zoltánnak, a Gödöllői Piac Kft. igazgatójának nótaelőadása gondoskodott. A főzőverseny kínálatát a Petőfi Sándor Általános Iskola sütivására színesítette.

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás