Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Ők vehetik át a Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért, valamint a Gödöllő Talentum díjat

Gödöllő város Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díj azoknak a személyeknek, közösségnek, szervezetnek adományozható, akik kiemelkedő eredményeket értek el a nevelő-oktató munkában, illetve annak szervezésében, irányításában; magas fokú pedagógiai és szakmai felkészültségük alapján élen járnak az újszerű és hatékony pedagógiai módszerek kidolgozásában és alkalmazásában, valamint színvonalas és eredményes munkájukkal szolgálták a gödöllői gyermekek, a gödöllői ifjúság gondozását, nevelését.

Idén Kovács Éva a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola tanítónője,Gambárné Szántai Ildikó a Gödöllői Kastélykert Óvoda vezetője és a Gödöllői Mosolygó Óvoda szakmai közössége részesül az elismerésben.

Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért elismerésben részesül Karácsony Katalin, a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ gyermek könyvtárosa, Ifj. Kiss György a Gödöllői Kirchhofer József Sportegyesület Tájékozódási Futás Szakosztályának vezetője valamint a Neustadt an der Waldnaab Gimnázium szakmai közössége.

A Gödöllő Talentum díj elismerést olyan gödöllői lakóhellyel rendelkező és Gödöllőn élő 15- 25 év közötti fiatal személynek adható, aki a város kulturális, művészeti, oktatási, sport életében, valamint tanulmányi eredményei során maradandót alkotott, kiemelkedő eredményt ért el, példás, magas színvonalú tevékenységével hozzájárult Gödöllő város jó hírneve növeléséhez. Az elismerésben idén Bajczi Levente, a Török Ignác Gimnázium tanulója részesül.

Az elismerések átadására június 16-án kerül sor a Művészetek Házában.

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás