Hírek

Ők vehetnek át elismerést a városi pedagógusnapon

Ők vehetnek át elismerést a városi pedagógusnapon

A hagyományokhoz híven idén is a tanév zárásával kerülnek átadásra a Gödöllő Gyermekeiért és Ifjúságáért díjak, valamint a Gödöllő Talentum díj.
A Gödöllő Gyermekeiért és Ifjúságáért díjat idén Szűcs Máriának a Gödöllői Mesék Háza Óvoda óvodapedagógusának és Dr. Katonáné Kármán Katalinnak, a Gödöllői Damjanich János Általános Iskola tanárának, valamint a Gödöllői Kastélykert Óvoda (Martinovics utcai óvoda) és a Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola szakmai közösségének ítélte oda képviselő-testület.
Polgármesteri Ezüstérem kitüntetést öten vehetnek át: Buzásiné Kómár Noémi, Hornyák Bernadett, Mészáros Eszter, Széles Petra és Csenteri Csaba.
A GÖDÖLLŐ TALENTUM díjban idén Eszenyi Zsombor, a Fréderic Chopint Zenei AMI egykori növendéke részesül, aki jeleneg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem rendkívüli tehetségek tagozatán klarinétosként folytatja tanulmányait.
Az elismerések átadására június 18-án kedden, 14 órakor kerül sor a Művészetek Házában.

Share on facebook
Megosztás Facebookon.
Share on email
Küldd el emailben
Share on print
Nyomtatás

Hozzászólások

Fontos közlemény: Gödöllő város útjainak és lakókörnyezetének védelméről, a település egyes területeire való behajtás rendjéről és a fizetendő díjakról
This is default text for notification bar
Skip to content