Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Pedagógusokat és diákokat ismert el Gödöllő városa

Gyerekek

Díjesővel zárult a tanév Gödöllőn. A Művészetek Házában megtartott városi pedagógusnapi ünnepségen adták át a Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért Díjakat, amivel idén Kovács Éva, a Gödöllői Petőfi Sándor Általános Iskola pedagógusa, Gambárné Szántai Ildikó, a Gödöllői Kastélykert Óvoda vezetője, és a Gödöllői Mosolygó Óvoda szakmai közössége munkáját ismerte el a város.
Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért kitüntetésben részesült Zmák Julianna Borbála, a Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskola igazgatója , Karácsony Katalin a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ gyermek könyvtárosa, ifj. Kiss György, a Gödöllői Kirchhofer József Sportegyesület Tájékozódási Futás Szakosztályának vezetője és a németországi Neustadt an der Waldnaab Gimnázium szakmai közössége.
A rendezvény keretében adták át a Gödöllő Talentum díjat, amit idén Bajczi Levente vehetett át. Itt köszöntötték azokat a diákokat is, akik az oktatási intézmények javaslata alapján Év Tanulója elismerésben részesültek, valamint a nyugdíjba vonuló és szolgálati emlékéremre és színes diplomára jogosult pedagógusokat.
Az ünnepségen dr. Gémesi György polgármester mondott köszöntőt, a műsorban a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének tagjai közreműködtek.

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás