Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Tájékoztatás a március 8-tól érvényes járványügyi tudnivalókról

godollo-cimer
Megjelent a Magyar Közlönyben a kormány 104/2021. (III. 5.) rendelete, A védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról. Az ebben foglaltak szerint március 8-tól az alábbi intézkedések lépnek életbe Gödöllő területén.
Március 8-tól március 22-ig:
– A maszkviselés valamennyi közterületen kötelező olyan módon, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje Kivétel a hatodik életévét be nem töltött kiskorú, valamint az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve az autizmus spektrumzavarral élő személy.
– A város parkjaiban továbbra is lehetőség van egyéni szabadidős sporttevékenységre, ennek során nem kell maszkot viselni.
– A Gödöllői Városi Piac továbbra is fogadja a vásárlókat a járványügyi szabályok betartásával.
– A Gödöllői Városi Múzeum, a Művészetek Háza és a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ zárva tart, valamennyi szolgáltatásuk szünetel.
– A Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálata, valamint a Kalória Gödöllői Nonprofit Kft., a VÜSZI Non Kft. és a Gödöllői Távhő Kft. ügyfélszolgálata zárva tart, de telefonon,valamint e-mailben fogadják az ügyfelek megkeresését.
Március 8-tól április 7-ig:
– A városi óvodákban rendkívüli szünet lesz , gyermekfelügyelet ez idő alatt a kormányrendelet értelmében nem szervezhető.
– A város valamennyi iskolájában minden évfolyam digitális tanrendre áll át, gyermekfelügyelet itt sem szervezhető.
– A bölcsődék továbbra is nyitva tartanak.
– Az óvodás és az iskolás gyerekek számára az étkeztetést a Kalória Nonprofit Kft. a 2020. tavaszi óvoda- és iskolabezárás időszakához hasonlóan elviteles formában biztosítja, melyről minden érintett szülő értesítést kap.
Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás