Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Testületi döntések röviden

Képviselő-testülete hozzájárult, hogy a Pálmakert Étterem Kft.  az önkormányzati tulajdonú SMARNI nevű épület bérleményen bruttó 9.150 000 forintos beruházást hajtson végre.
A Pálmakert Étterem Kft. szeretné továbbfejleszteni vállalkozását, átalakításokat és korszerűsítési munkálatokat végezni a működését biztosító önkormányzati tulajdonban lévő épületen A felújítás során új kazán víztároló és légkondicionáló kerül beszerelésre, emellett burkolat és csatorna cserére, valamint gipszkartonfal építésére és a mennyezeti gerendák megerősítésére kerül sor. A Pálmakert Étterem Kft. a teljes beruházást 2023. december 31. napjáig valósítja meg saját költségén.

 

A Képviselő-testület elfogadta a Gödöllői Lengyel Nemzetiségi Önkormányzattal, a Gödöllői Német Nemzetiségi Önkormányzattal és a Gödöllői Roma Nemzetiségi Önkormányzattal kötött közigazgatási szerződést.

Határozatlan idejűre módosították dr. Dunai Györgynek, a Tormay Károly Egésszégügyi Központ igazgatójának szerződését.

A képviselő-testület pályázatot ír ki a Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Kft. és a Gödöllői Forrás Szociális Segítő és Gyermekjóléti Központ intézményvezetői posztjának  betöltésére. A  pályázati kiírásra azért kerül sor, mert a két intézményvezető megbízatása idén lejár.

 

A képviselő – testülete a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény  alapján a Gödöllői Polgármesteri Hivatalban a rendes szabadság kiadására 2023-ban  július 24-től augusztus 04.-ig, valamint december 27-től  december 29.-ig rendel el igazgatási szünetet.

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás