Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

„TISZTA UDVAR – RENDES HÁZ GÖDÖLLŐ 2019” PÁLYÁZAT

godollo-cimer

GÖDÖLLŐ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATOT HIRDET
„TISZTA UDVAR – RENDES HÁZ GÖDÖLLŐ 2019”
CÍM ELNYERÉSÉRE


A pályázat célja: azon lakók és lakóközösségek munkájának elismerése és értékelése, akik példamutató módon gondozzák és szépítik ingatlanjaikat, valamint annak környezetét, hozzájárulva ezzel településünk szépítéséhez, s a mindannyiunk komfortérzetét nagyban meghatározó kulturált környezet kialakításához.

Pályázni

  • családi házas, és
  • többlakásos kategóriában

lehet, a jelentkezési adatlap benyújtásával. Az adatlap átvehető a Városháza portáján (Gödöllő, Szabadság tér 6.), valamint letölthető a www.godollo.hu oldalról.

A pályázatok benyújtásának a határideje:                       2019. május 31.

A pályázatokat a Városháza portáján (Gödöllő, Szabadság tér 6.) elhelyezett gyűjtőládába dobva, vagy elektronikusan a tisztaudvar@godollo.hu e-mail címre küldve juttathatják el.

A pályázatok elbírálása:      A beérkezett javaslatokat idén is civil szervezetek tagjaiból összeálló bizottság bírálja el legkésőbb 2019. augusztus 31-ig.

A benevezett portákat és többlakásos házakat – előzetesen egyeztetett időpont szerint – keresi fel a bizottság. A szemlézés során kiemelt figyelmet fordítunk az épület és annak környezetének tisztaságára, gondozottságára, a növényzet ápoltságára, külön elismerve, amennyiben erre környezettudatos, és fenntartható módon kerül sor. A visszatérő pályázóknál mindemellett a korábbi évek állapotának továbbfejlesztését is vizsgáljuk. A többlakásos házak elbírálásánál a szomszédsági aktivitással, közösségi összefogással létrehozott, az adott közterület esztétikai színvonalát növelő, tervszerű és fenntartható fejlesztések élveznek előnyt (pl. közösségi kertek létrehozása, növényzet ültetése, stb.), különös figyelemmel azok lakóközösség általi gondozására.

Díjazás: Az előző évekhez hasonlóan értékes nyereményekkel díjazzuk az első 3-3 helyezettet. Az ünnepélyes díjkiosztó ősszel kerül megrendezésre.

Várjuk a pályázók jelentkezését!

A családi házas jelentkezési lap innen tölthető le: [download id=”12112″]

A többlakásos társasházak jelentkezési lapja innen tölthető le: [download id=”12114″]

 

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás