Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Tudnivalók a kulturális rendezvények megtartásáról és az intézmények nyitvatartásáról

DSCF7855
A tegnapi veszélyhelyzet kihirdetését követően a Művészetek Háza Gödöllő munkatársai megkezdték az egyeztetéseket a tervezett programok megtartásáról. Kovács Balázs, az intézmény vezetője úgy tájékoztatott, valamennyi rendezvény esetében egyenként mérlegelik, hogy az érvényes szabályok mellett megtartható-e. Kérik, hogy a programok iránt érdeklődők kísérjék figyelemmel honlapjukat a www.muza.hu oldalt, valamint az intézmény Facebook oldalát, ahol a döntéseket közzéteszik.
A Gödöllői Városi Múzeum a szabályok betartása mellett továbbra is látogatható, a múzeumpedagógiai foglalkozások azonban elmaradnak. A múzeum látogatásával kapcsolatos valamennyi információt közzéteszik az intézmény honlapján a http://godolloimuzeum.hu/ oldalon, valamint a múzeum Facebook oldalán.
A Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ a szabályok betartásával továbbra is látogatható és a kávézó is fogadja a vendégeket.
A november 12-ei Boldizsár Ildikó találkozót korlátozott részvétel mellett megtartják. A rendezvényre a regisztráció lezárult.
A november 27- re tervezett Lackfi János – Sina Róbert estre azonban a tervek szerint majd tavaszal kerül sor.
A könyvtárral kapcsolatos aktuális tudnivalókat a www.gvkik.hu oldalon, és Facebook oldalukon teszik közzé.
Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás