Hírek

Városmarketing gyémánt díjat kapott a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál

Városmarketing gyémánt díjat kapott a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál

Megkapta a hetedik Városmarketing Gyémánt Díjat Gödöllő. Az önkormányzat ez alkalommal rendezvény- esemény kategóriában a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál 2018-as eseményével pályázott a Magyar Marketing Szövetség megmérettetésén.

A Carplove International Nonprofit Kft.szervezésében megvalósuló rendezvényre a múlt évben közel negyvenezer érdeklődő látogatott Gödöllőre, s a világ természetfilmesei itt adtak egymásnak találkozót.
A Nemzetközi Természetfilm Fesztivált a Haszonállat-génmegőrzési Központ. Gödöllő város Önkormányzata, a Gödöllői Királyi Kastély és a Carplove International Nonprofit Kft. alapította.
Gödöllő önkormányzata a kezdetektől fogva támogatja a rendezvényt.
Az elismerést június 5-én egy szakmai konferencia ünnepélyes záróakkordjaként adták át Budapesten. A városmarekting gyémánt védjegy logó használatára a város és a fesztivál gazdája, a Carplove International Nonprofit Kft. is jogosult.

Share on facebook
Megosztás Facebookon.
Share on email
Küldd el emailben
Share on print
Nyomtatás

Hozzászólások

Fontos közlemény: Gödöllő város útjainak és lakókörnyezetének védelméről, a település egyes területeire való behajtás rendjéről és a fizetendő díjakról
This is default text for notification bar
Skip to content