Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. tájékoztatása a zöldhulladék gyűjtésről, a hulladékgyűjtő edények ellenőrzéséről és a lomtalanításról

45730611_1822529164522491_7814101749874032640_n

A lomtalanítás megújítása mellett a zöldhulladék elszállítását is megkezdik, valamint az ügyfelek hulladékgyűjtőinek méreteit is összevetik az adatbázisukban szereplő adatokkal.

(Bővebb tájékoztatót találnak a mellékletekben.)

Zöldhulladék:
A cég idén március 23-án megkezdi a november 30-ig tartó zöldhulladékgyűjtést. Ennek érdekében a Zöld Híd a héten megkezdi a lebomló, zöld színű zsákok kiszállítását az ismert és megszokott értékesítési pontokra. A részletes menetrendet a www.zoldhid.huoldalon lehet megtalálni.

Hulladékgyűjtők ellenőrzése:
A Zöld Híd megkezdi a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásban részt vevő ügyfelek teljes körű ellenőrzését. Ennek alapját az adatbázisban szereplő ügyféladatok képezik. Kérik, hogy vizsgálat előtt az ügyfelek is ellenőrizzék az ingatlanuk elé kihelyezett edényzet méretét és darabszámát az NKHV Zrt. által kiállított számlán feltüntetett adatokkal.

Lomtalanítás:
A Zöld Híd idén nem előre bejelentett időpont(ok)ban tarja meg a lomtalanítást, hanem 2019-től bevezeti a házhoz menő begyűjtést. Ez azt jelenti, hogy május 1. és június 30. között lehet leadni egy igénybejelentő lapot személyesen (ügyfélszolgálati irodákban), azonosítás után telefonon (+36-28-561-200) vagy emailben (lomtalanitas@zoldhid.hu). A lomtalanításra Gödöllőn ezek után június 1. és július 31. között kerül sor a leegyeztetett és a Zöld Híd által visszaigazolt időpontban.

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás