Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Partnerségi egyeztetés Gödöllő város településrendezési eszközeinek módosításáról

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy elkészült Gödöllő Város településrendezési eszközei (településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat) módosításának tervezete az M3 autópálya csomóponttól Szada fele eső – Dobogó településrész – területre.

A tervezet ide kattintva tekinthető meg: véleményezésre szánt tervdokumentáció

Előzmények:

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából a Via Futura Kft. készíti az „M3 autópálya, Gödöllő csomópont fejlesztés” engedélyezési és kiviteli terveit. A tervezési feladat az M3-as autópálya gödöllői csomópont északi körforgalma és a 2104. jelű Gödöllő-(Szada)-Vác összekötő út között új út tervezése a csatlakozási lehetőségei részletes vizsgálatával. A tervezett kialakítás Gödöllő város településrendezési eszközeinek módosítását teszi szükségessé, ugyanis a korábban tervezetthez képest alternatív, vélhetően könnyebben megvalósítható nyomvonalat dolgoztak ki.

Gödöllő településszerkezeti tervének tervezett módosítása:

Gödöllő Város Önkormányzata - Partnerségi egyeztetés Gödöllő város településrendezési eszközeinek módosításáról

Észrevételek fogadása:

A témában lakossági fórumra várjuk az érdeklődőket, 2022. szeptember 29-én, csütörtökön 17.00-tól a Gödöllő, Dózsa György út 69. szám alatt (VÜSZI Kft. épülete) a II. emeleti 1. teremben.

A tervezettel kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat a lakossági fórumon, illetve írásban 2022. október 7-ig adhatják meg Gödöllő város főépítészének címezve:

elektronikus úton a partnersegi@godollo.hu e-mail címre, vagy

– a 2100 Gödöllő, Szabadság tér 6. postacímre.

 

Dr. Gémesi György

polgármester s.k.

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás