Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

A Gödöllői Fenyőliget Óvoda biztosítja a gyermekfelügyeletet április 7-ig

godollo-cimer
Magyarország Kormánya a pénteken bejelentett, a Magyar Közlönyben is megjelent szabályokat szombaton váratlanul megváltoztatta, így a legszükségesebb esetben mégis elérhető lesz az óvodai ügyeleti ellátás.
Gödöllőn a 2021. március 8-ától 2021. április 7-éig tartó rendkívüli szünet ideje alatt a gyermekfelügyeletet a Gödöllői Fenyőliget Óvoda (Táncsics Mihály út 1.) biztosítja.
A védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről szóló 111/2021.(III.06.) Kormányrendelet alapján az óvodákban 2021. március 8-ától elrendelt rendkívüli szünet ideje alatt a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezető gondoskodik a gyermekfelügyelet megszervezéséről.
A rendeleti szabályozás alapján a szülő a gyermekfelügyelet iránti kérelmét elektronikus úton nyújthatja be a gyermek nevelését, gondozását ellátó óvoda intézményvezetőjének.
A rendelet felhívja a figyelmet arra, hogy a gyermekfelügyeletet KIZÁRÓLAG A LEGSZÜKSÉGESEBB ESETBEN – MUNKAVÉGZÉS ÉS VÉDEKEZÉSBEN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL – esetén kérjék, hogy minimalizálni lehessen a személyes találkozások számát.
Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás