Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Alkotások azoktól, akik már viselik a „másként látó szemüveget”

53859504_1990476161061123_5276556941647151104_o

Ide nekem a „Pöttyöst” címmel különleges kiállítás nyílt a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központban. A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete által rendezett összművészeti tárlat célja, hogy felhívják a figyelmet az életigenlésre, hogy megmutassák, hogy létezik egy „másként látó szemüveg” amelyen keresztül megtalálhatjuk a pozitív dolgokat és megtölthetjük tartalommal a mindennapokat még a legnehezebb helyzetekben is. A kiállításon többnyire olyan alkotók munkái láthatók, akik valamilyen módon súlyos betegségben érintettek. A kiállításon festmények, fotók, kézműves munkák, verses- és novelláskötetek mutatják meg a „másként látó szemüveg” segítségével, hogy milyen csodálatos alkotások születhetnek.
A rendezvényen Gémesi György polgármester és Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke mondott köszöntőt, majd Vajek Andrea, a MRL Gödöllői Szervezetének elnöke egy különleges játék segítségével mutatta be azokat, akiknek a munkáit a nagyközönség láthatja.
A könyvtár olvasó- és konferenciatermében Babics Kornélia, Falus Katalin, Feketéné Bencsik Julianna, Hegedűs Gáborné, Joó Eszter, Klemens Ágnes, Koltay Zsuzsanna, Pap-Klára Márta, Somogyvári Zsóka, Tarján Teodora, Vörös Eszter Anna, az MRL-BP-Hegyvidék alkotóközösség és a Gödöllő Életmód Klub-Kreatív Nagyik „A közösség erejével” munkáit tekinthetik meg.
A megnyitón közreműködtek az IRKA tagjai: Feketén Bencsik Julianna, Pap-Klára Márta és Pataki Pál, valamint a Főnix tánccsoport.

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás