Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Azt a kutyafáját – 2018

2018_09_eb23

A tavalyi évhez hasonlóan: ismét napsütés, sok ember és körülbelül 300 kutya. Ez jellemezte
a Belvárosi Napok vasárnap délelőtti legfőbb eseményét, az Ebugatta TV által hatodik alkalommal szervezett Ebugatta Kutyás Pikniket, amire nemcsak Gödöllőről, hanem más településekről is érkeztek négylábúak – természetesen a gazdájukkal együtt. A rendezvény főszervezője, Petrus Krisztina elmondta, hogy az érdeklődők száma évről-évre emelkedik.
A kilátogatók a Gödöllői Kutyasport Központ műsora és a kutya szépségverseny mellett egy PettBull funkcionális kutyaeledel evő versenynek is tanúi lehettek; a közönség láthatta, hogy az ebek milyen sebességgel képesek eltüntetni az eléjük tett eleséget. Az esemény a Gödöllői Kutyasport Központ (GKSK) által összeállított programmal folytatódott. A vidám, humoros kutyabemutató/kutyaprodukció – amibe a gyerekeket is bevonták – nagy sikert aratott, mint mindig.
A szervezők rengeteg programmal készültek, kitelepült számos állatvédő szervezet, állatorvosi vizsgálatot is igénybe lehetett venni, továbbá válogatni a takarmánygyártók, a pórázok, hámok és egyéb kutyafelszerelések bőséges kínálatából.
De legnagyobb szenzációt a kutyaszépségversenyen jelentette, ahol számtalan kategóriában hirdettek győztest (Fajtatiszta és keverék).
Emellett az idei Harcsás Márta emlékdíjat, Gödöllő díját (a Kutya újság főszerkesztője, a MEOE aktivistája, az Ebugatta TV alapítója, öt éve hunyt el) Harcsás Márta lánya, Petrus Krisztina adta át Hatvani Viktóriának, a Westie Rescue Hungary vezetőjének.
Külön öröm, hogy a gödöllői gyepmesteri telep is képviseltette magát a rendezvényen, ahol több kutyát is sikerült örökbe fogadni!

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás