Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Covid elleni oltás: Segítenek regisztrálni a könyvtárosok!

172083118_527179038686957_8638613336989128258_n
Azok számára, akik nem mozognak otthonosan az online térben, vagy nem rendelkeznek számítógéppel, e-mail címmel – főleg az idősebbek közül – gondot jelenthet a koronavírus elleni oltáshoz szükséges regisztráció.
A Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ munkatársai április 13-tól – az intézmény zárva tartása mellett – segítséget nyújtanak ebben azoknak, akiknek erre igényt tartanak.
A segítség igénybevételéhez telefonos egyeztetés szükséges, ezt a +36 70 886 8690-es telefonszámon tehetik meg 8-18 óra között, ahol Lehota Ágnes könyvtároshoz fordulhatnak.
A helyszínen a könyvtár munkatársa az adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat aláírását követően segítséget nyújt:
– e-mail fiók kialakításhoz,
– a regisztrációhoz,
– az oltáshoz szükséges Hozzájáruló nyilatkozat kitöltéséhez.
Szükség esetén vállalják, hogy az oltás miatt létrehozott e-mail címre érkező üzeneteket figyelemmel kísérik és arról tájékoztatják az érintettet.Gödöllő Város Önkormányzata - Covid elleni oltás: Segítenek regisztrálni a könyvtárosok!
A segítő pontot az épület fölszintjén alakították ki, megközelíteni a belső udvarból nyíló teraszról lehet, ahol tábla segíti a tájékozódást.
A Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ munkatársai a regisztrációs segítséget a járványügyi- és az adatvédelmi szabályok szigorú betartása mellett végzik.

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás