Gödöllői polgármesteri hivatal

Hírek

Elkezdődött a Gödöllői Adventi Napok programsorozata

2017_12_advent05

Vasárnap késő délután megkezdődtek a gödöllői adventi programok. Az Alsópark kastéllyal szembeni területén, a Művészetek Háza és a Karácsonyháznak otthont adó Testőrlaktanya által határolt területen vásár, szórakoztató programok, és szintetikus műjégpálya várta az érdeklődőket. A Gödöllő Adventi Napok rendezvényei egészen december 23-ig várják a látogatókat, a kikapcsolódni és vásárolni vágyókat.
A Művészetek Háza melletti teraszon a Gödöllői Szimfonikus Zenekar Kamara Együttesének karácsonyi fúvószenéje fogadta a gyülekezőket, majd dr. Nánási Éva, Gödöllő város címzetes főjegyzője nyitotta meg hivatalosan is az adventi napokat. Ezt követően a Club Színház, illetve a Black Time Hip-Hop Tánciskola fiataljai tartottak rövid előadást és bemutatót. A legkisebbek érdeklődését a betlehem és a mellette lévő báránysimogató, valamint a körhinta keltette fel.
Érdekes színfoltja a Gödöllői Adventi Napoknak, hogy minden délután egy-egy mesét olvasnak fel az úgynevezett Meseházban. Elsőként dr. Nánási Éva mesélt a gyerekeknek.
A vasárnapi nyitány nagy sikert aratott a korcsolyázni vágyók körében is. Az ingyenesen használható, műanyag borítású „műjégpálya” alaposan benépesült. Az adventi napokkal ellentétben a pálya egészen január 1-jéig, minden nap 9 és 22 óra között használható.

Megosztás Facebookon.
Küldd el emailben
Nyomtatás

Hozzászólások

Megszakítás