Hírek

Évköszöntő koncert – három teltházas előadás

Évköszöntő koncert – három teltházas előadás

Nagy sikert aratott a Gödöllői Szimfonikus Zenekar Évköszöntő koncertje, amelyet telt ház előtt mutattak be a Gödöllői Királyi Kastély lovardájában.
A rendezvényen dr. Gémesi György polgármester mondott köszöntőt, majd többek között Gershwin, Debussy, Delibes, Gounod, Bernstein, Bizet művei csendültek fel.
Az est során a jazz műfaja is nagy hangsúlyt kapott. A koncert sztárvendége Micheller Myrtill volt, aki Csányi Istvánnal és Pintér Tiborral közös előadásban a műfaj slágereit szólaltatta meg. Az est második részében a kiváló énekesnő többek között Edith Piaf legismertebb dalai szólaltatta meg a Gödöllői Szimfonikus Zenekar kíséretében. A koncerten Horváth Gábor vezényelt.
A nagy érdeklődésre való tekintettel vasárnap még két alkalommal csendülnek fel a népszerű dallamok a kastély lovardájában, a koncert iránt ugyanis akkora volt az érdeklődés, hogy a tervezett két előadás mellett egy harmadikra is elkeltek a jegyek.

 

Share on facebook
Megosztás Facebookon.
Share on email
Küldd el emailben
Share on print
Nyomtatás

Hozzászólások

Fontos közlemény: Gödöllő város útjainak és lakókörnyezetének védelméről, a település egyes területeire való behajtás rendjéről és a fizetendő díjakról
This is default text for notification bar
Skip to content